Rijke verzorging voor de veertiger

Total Age Correction van Lancaster is een vrij nieuwe lijn met complete huidverzorgingsproducten die alle Lancaster expertises op het gebied van huidveroudering, zonbescherming en DNAbehoud met elkaar combineert. Je hoeft niet meer te kiezen. Je profi teert van het allerbeste op elk gebied. Een revolutie waardoor je de tijd wel wilt uitdagen.

De lijn kent een 5-tal producten te weten: Complete Anti-Aging Day Cream SPF15 50 ml , Complete Anti-Aging Rich Cream SPF15 50 ml , Complete Anti-Aging Night Cream 50 ml,  Complete Anti-Aging Eye Cream SPF15 15 ml en Color Correction Anti-Aging Cream SPF15 30 ml

Hieronder een uitgebreide uitleg over de gedachte achter deze lijn:

Na verloop van tijd verliest de huid haar oorspronkelijke heldere uitstraling, frisheid en stevige structuur. Bij het verstrijken van de jaren worden de tekenen van huidveroudering geaccentueerd: de teint wordt minder egaal en er ontstaan rimpels. Helaas wel jah! Een reeks van reacties die wij in één stap zichtbaar zouden willen vertragen. Voor de eerste keer worden Lancasters drie meest geavanceerde anti-aging strategieën gecombineerd in één en hetzelfde product. Een unieke huidverzorgingslijn genaamd Total Age Correction

De lijn is speciaal voor vrouwen vanaf 40 jaar. De lijn werkt van cel na cel op de strategische punten die een rol kunnen spelen in het verouderingsproces. Na verloop van enkele weken worden de huidvezels steviger en compacter, de teint helderder en stralender, terwijl rimpels minder zichtbaar zijn en de huid steviger wordt.

De kracht van 3

Voor het eerst hebben de Lancaster Laboratoria een nieuwe cosmetische constructie ontwikkeld, die drie baanbrekende technologieën van het merk combineert in één en dezelfde formule. Nog nooit heeft Lancaster een anti-aging product aangeboden met een zo veelomvattende werking, met een complete lijn die de allernieuwste innovaties naar de kern van cellen kan brengen.

DNA

Geïnspireerd door de werking van het cult serum 365 Cellular Elixir Intense, hebben de Lancaster Laboratoria deze op maat gemaakt voor de Total Age Correction lijn. De lijn bevat een DNA-technologie die het natuurlijke herstel van de dagelijkse DNA-schade ondersteunt, om zo de genetische integriteit te bewaren en daarmee ook de jeugdigheid van de huid.

DNA Technologie

- Ondersteunt het natuurlijke huideigen DNAherstel

- Helpt bij het behoud van het genetische kapitaal van de huid

 Wist je dat …

Het DNA, dat je kunt zien als de ´harde schijf´ van de cellen, informatie bevat die voor hen essentieel is om goed te kunnen functioneren? Het speelt een sleutelrol bij het behoud van de jeugdige uitstraling van de huid. Het DNA kan worden aangetast door externe, agressieve invloeden zoals vervuiling, stress en vooral door de stralen van de zon (UV en IR). Daarom is het van essentieel belang om het DNA te beschermen en in tact te behouden.

 

 RETINOL

Vernieuwing cel na cel

De Lancaster Laboratoria, experts in Retinol sinds 1976, sturen met hun unieke ‘skin release system’ het Retinol naar het derde millennium. Het Bi-Retinoltm complex waarvoor patent is aangevraagd, bevat een combinatie van vectoren met ingekapseld retinol: microbolletjes Retinol gecombineerd met een nieuwe generatie van uiterst geraffineerde liposomen. De microbolletjes geven de Retinol aan de huid af, terwijl de kleine, nieuwe generatie liposomen een nog diepere werking mogelijk maken en de verspreiding van de Retinol in de cel vergemakkelijken. Een “op afstand bedienbare” werking in elk Total Age Correction-product met één belangrijke missie: zorgen dat de Retino zijn rol zo perfect mogelijk kan uitvoeren zodat de aanmaak van nieuwe vezels gereactiveerd wordt en de huidskleur verheldert.

HET BI-RETINOLTM COMPLEX

- Optimaliseert de anti-aging werking van retinol door een door een gerichte afgifte

- Geeft een boost aan de natuurlijke aanmaak van nieuwe huidvezels  

Wist je dat ?

Retinol, een onbetwist actief ingrediënt in de strijd tegen huidveroudering heeft bijzondere anti-aging eigenschappen. Het helpt de eerste tekenen van huidveroudering te bestrijden, zoals het verlies aan stevigheid, rimpels en een doffe teint en het stimuleert actief de aanmaak van nieuwe huidvezels.

INFRARED TECHNOLOGY

Verhoogde celbescherming

Het is nu algemeen erkend door talrijke klinische en epidemiologische studies* dat dagelijks gebruik van zonbescherming het vroegtijdige verouderingsproces duidelijk vertraagd (photoaging). Daarom is het belangrijk om de meest effectieve bescherming op dit gebied te hebben. Om deze reden bleek het noodzakelijk om de Total Age Correction-lijn te verrijken met Lancasters nieuwste ontdekking op het gebied van zonbescherming, de Infrarood Technologie. Naast een SPF15 en UVAbescherming, bevat de Total Age Correctionlijn, met uitzondering van de nachtcrème, een combinatie van minerale reflectoren die de infraroodstralen bestrijden. Plus een exclusief anti-oxidanten complex, dat specifiek de vrije radicalen die veroorzaakt worden door UVstralen, neutraliseert. De huid is elke dag beter beschermd tegen de zon en vooral tegen het ontstaan van tekenen van vroegtijdige huidveroudering.

INFRAROOD TECHNOLOGIE

- bestrijdt infraroo dstralen op het huidoppervlak door op maat gemaakte reflecterende mineralen

- een antioxidantencomplex neautraliseert de vrije radicalen in de huid die veroo rzaakt worden door infraroodstralen

Wist je dat ?

UV-stralen zijn niet de enige stralen die schadelijk zijn voor de huid: infraroodstralen vertegenwoordigen meer dan de helft van het zonspectrum. Met een langere golflengte dan de UVB- en UVA-stralen, bereiken zij de diepste lagen in de huid. Vandaar hun capaciteit om het verlies aan stevigheid te vergroten en de photo-aging te versnellen. Ze veroorzaken ook vrije radicalen die schadelijk zijn voor het DNA en een aantal vitale celfuncties. Het is daarom noodzakelijk om jezelf tegen deze stralen effectief te beschermen.

Geliefde texturen

De texturen in de Total Age Correction-lijn zijn zo ontworpen dat het aanbrengen van huidverzorging nog plezieriger wordt. Maar we gaan nog een stap verder: de opbouw van hun lipidestructuur, die lijkt op het stratum corneum, stelt het product in staat één te worden met de huid. Daardoor versterkt elk product – of het nu de day cream, rich cream, eye contour cream of de night cream is – de huidoppervlakstructuur en geeft het een boost aan het vochtgehalte in de epidermis. Dit geeft een verrukkelijk gevoel op de huid. De specifieke lipidestructuur van deze formule werd onderzocht door middel van een röntgendiffractietechniek, waarbij gebruik maakt werd van één van ´s werelds meest krachtige apparatuur. De extreem nauwkeurige analyse die met deze ultrageavanceerde technologie is uitgevoerd, maakte het mogelijk om onmiskenbaar en met een ongeëvenaarde hoge kwaliteit qua meting, aan te tonen dat de opbouw van de crèmes een structuur heeft die hetzelfde is als de lipiden op het huidoppervlak.

LINE UP

Complete Anti-Aging Day Cream SPF15: Dit is het sterproduct in deze complete lijn. Een heerlijke textuur, die direct versmelt met de huid en een gevoel van intense hydratatie achterlaat. Deze subtiel geparfumeerde crème beschermt de huid op een dagelijkse basis. De huid straalt van gezondheid en is gereed om de strijd tegen de tijd aan te gaan.

Complete Anti-Aging Rich Cream SPF15: Gecreëerd voor de droge en gevoelige huid. Deze actieve textuur is zo voedend dat het direct de epidermis versterkt. Bij het aanbrengen versmelt het met de huid en zorgt het voor een intense hydratatie. Dag na dag ondersteunt het de huid om de vernieuwde frisheid te behouden.

Complete Anti-Aging Night Cream 50 ml: Deze emulsie, die een zijdeachtige film op de huid achterlaat, is speciaal ontworpen voor zijn bijzondere zintuiglijke eigenschappen: zijdezacht bij het aanbrengen wordt het één met de huid. Het omhult de huid in een ongelofelijke zachtheid en geeft maximaal comfort. Dankzij de boost van het Bi-Retinol™ complex stimuleert het de hele nacht de huidvernieuwing, de tijd wanneer deze hiervoor optimaal ontvankelijk is. Bij het wakker worden straalt de huid en ziet deze er jonger en frisser uit.

Complete Anti-Aging Eye Cream SPF15: Met een specifi ek complex voor de ogen maakt dit unieke huidverzorgingsproduct de oogcontouren gladder en egaler en laat het de vermoeide huid rondom de ogen weer stralen. De werking van deze zachte textuur formule wordt geoptimaliseerd door een speciale applicator, die de huid rondom de ogen direct verfrist. Geleidelijk, dag na dag, vervagen donkere kringen, fi jne lijntjes en kraaienpootjes.

Color Correction Anti-Aging Cream SPF15: De allereerste CC Cream met de exclusieve Lancaster Infrarood Technologie. Deze formule is special ontwikkeld voor allen die klagen dat hun huid door de jaren heen minder stralend wordt. Het heeft een specifi eke textuur met minerale pigmenten, waardoor het mogelijk is om oneffenheden te verbergen. Een heldere voile zorgt voor een egale en een natuurlijk ogende, stralende teint, alsof de huid door niets bedekt is.

Dare Your Age

Na met Dare to Tan de kijk van vrouwen op zonproducten radicaal te veranderen waarbij we hun uitdagen in de zon te gaan en met de Dare to Laugh slogan gerust te stellen over de expressielijntjes, voegt Lancaster nu met de Total Age Correction-lijn een nieuwe oproep toe: Dare your Age. Wat als het de nieuwste trend zou zijn om trots je leeftijd te vertellen? Want als je huid straalt van jeugdigheid maakt het aantal jaren niets meer uit! Een positief en spontaan standpunt dat de tijd tart. Met je hoofd omhoog en altijd een glimlach op je lippen. Een gemoedstoestand die je terugvindt in de advertentiecampagne van Total Age Correction gefotografeerd door Jan Welters. Hij fotografeerde, door te spelen met contrasten en attitudes, succesvol de vele facetten van de moderne vrouw.

 

Complete Anti-Aging Day Cream SPF15 50 ml € 85*

Complete Anti-Aging Rich Cream SPF15 50 ml € 85*

Complete Anti-Aging Night Cream 50 ml € 90*

Complete Anti-Aging Eye Cream SPF15 15 ml € 50*

Color Correction Anti-Aging Cream SPF15 30 ml € 49*

* adviesverkoopprijs

 

De TOTAL AGE CORRECTION-lijn is verkrijgbaar bij de geautoriseerde Lancaster parfumerieën en warenhuizen.

www.lancaster-beauty.com

.

 

 

Lees ook:Multi-tasker nieuw tovermiddel in Sea Results lijn
Lees ook:Slaap je mooi met dé Sea Results Deep Sleep Recovery Serum
Lees ook:Avocado-olie voor een boost van frisheid
Lees ook:De Retinol revolutie gaat verder!
Lees ook:Sun & snow heerlijk, maar doe het dan wel safe!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>