Geef je huid een energyboost met Goji bes

Uit onderzoek¹ blijkt dat het verlies van energie en een vermoeide uitstraling van de huid voor veel vrouwen huidzorg nummer één is. NIVEA biedt dé oplossing met de introductie van de Q10 Energy Dagcrème. Dit product heeft een dubbele werking: het zorgt voor een energy boost en gaat daarnaast huidveroudering tegen. Het geheim zit in de unieke werking van het Goji bes extract in combinatie met het huideigen co-enzym Q10. Deze twee ingrediënten halen het beste in elkaar naar boven. Deze bijzondere bes uit Azië is rijk aan antioxidanten en heeft uitzonderlijke energizing effecten. Q10 ondersteunt dit proces en versterkt het anti-aging effect. Rimpels worden zichtbaar minder en de huid krijgt haar natuurlijke glans terug. De NIVEA Q10 Energy Dagcrème is verkrijgbaar vanaf februari 2013 bij de bekende NIVEA verkooppunten

Goji bes extract voor extra power

Goji bessen zijn rijk aan vitamines, mineralen, aminozuren, antioxidanten en andere voedingstoffen. De belangrijkste bestanddelen zijn echter de unieke polysachariden (koolhydraatcomplexen) in de bes. Deze polysachariden hebben een gunstig effect op de celvernieuwing. Hierdoor vertraagt het ouderdomsproces. Daarnaast stimuleert het Goji bes extract de cellulaire energieproductie.

Huideigen Q10

Het huideigen co-enzym Q10 is een essentiële energieleverancier. Het ondersteunt de stofwisseling tussen de cellen en stimuleert daarmee het beschermings- en vernieuwingsproces. Dit verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid. Als antioxidant vertraagt Q10 bovendien de oxidatie van moleculen en de aanwezigheid van vrije radicalen; deze moleculen brengen schade toe aan de huidcellen en zijn daardoor de belangrijkste veroorzaker van huidveroudering.

Frisse start van de dag

De bijzondere energizing effecten van de NIVEA Q10 Energy Dagcrème zorgen voor een energieke uitstraling en een stralende huid. De crème met lichte textuur trekt snel in de huid en laat een natuurlijk glans achter. Tot slot zorgt de frisse geur voor een aangename start van de dag.

 

De NIVEA Q10 Energy Dagcrème is verkrijgbaar vanaf februari 2013 voor een consumentenadviesprijs van € 14.23

Lees ook:Verwennerij: Verstevigende BodyOlie met Q10 en Avocado
Lees ook:Heerlijk mannenspul
Lees ook:Faceguard tegen UV straling
Lees ook:Gebruik de juiste crème
Lees ook:Een jongere huid met Nivea

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>