Geef een stralende huid cadeau!

Er goed uitzien is een must voor velen. Mocht je nog om ideeën verlegen zitten wat je je dierbaren wil schenken, bekijk onderstaande dan eens aandachtig.

Met de feestdagen in aantocht gaan we familie en vrienden weer verwennen met originele cadeautjes. Etat Pur lanceert vier speciale cadeaupakketten zowel hem als haar. Wat is er nu leuker een leuker cadeau dan een stralende huid? Er zijn vier verschillende boxen. Op deze manier is er altijd één die bij jouw huidtype past. En online je cadeau bestellen is ook nog extra makkelijk en snel. Geen lange rijen voor de kassa’s!

De essentiële producten voor haar In deze box zitten producten die zorgen voor een schitterende en stralende huid. De Miceallaire Reinigingslotion B01 verwijdert make-up en reinigt en verfrist de huid. De Smeltende Peeling Gel B08 peelt de huid en maakt de huidtextuur fijner. De Hydraterende Smeltende Crème B23 hydrateert, beschermt én verzacht de huid. Deze box is geschikt voor alle huidtypen en voor alle leeftijden.

De essentiële producten voor hem Deze box bevat drie pure verzorgingsproducten voor de man. Het Ontgiftend Reinigingsschuim B07 reinigt de huid en verwijdert onzuiverheden. De Pure Actieve Stof Bisabolol A42 kalmeert de huid na het scheren. De Ultra-Hydraterende Verzorging B38 hydrateert, versterkt en verzacht de huid. Deze box is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.

Een stralende teint Dit pakket is een oppepper voor een stralend gezicht! De drie producten revitaliseren de huid en geven de huid haar uitstraling terug. Zo voorkom je een doffe teint. Het Ontgiftend Reinigingsschuim B07 reinigt de huid en verwijdert onzuiverheden. De Pure Actieve Stof Citroenzuur AHA 60 frist de teint op en maakt de huidtextuur strakker. De Verzorging Voor een Stralende Teint B37 egaliseert, revitaliseert en verheldert het gezicht. Deze box is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.

De essentiële producten voor het lichaam In deze box zitten 3 pure verzorgingsproducten die zorgen voor een zachte en gladde huid die ongelofelijk aangenaam aanvoelt. De Overvette Douche Crème B12 reinigt en handhaaft de natuurlijke hydratatie van het lichaam. De Scrub Douche Crème B13 peelt en maakt de huidtextuur glad. De Hydraterende Smeltende Melk B51 hydrateert, voedt en verzacht de huid. Deze box is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.

Lees ook:Bekroonde gezichtsreiniger
Lees ook:Gamila Secret lanceert twee prachtige giftsets
Lees ook:Beauty nieuws: biologische multi-vitamine crème
Lees ook:Paradepaardje van Philosophy
Lees ook:ETAT PUR gaat de strijd aan met onzuiverheden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>