Doei verouderin​g!

Naarmate men ouder wordt, vermindert in de diepte van de huid de fundamentele huidsubstantie en aan de oppervlakte het aantal natuurlijke hydraterende bestanddelen. Het gevolg is een droge huid met verslapte gelaatstrekken en verandering van de gezichtscontouren. De huid oogt vermoeid en minder vitaal.

Niet alleen intrinsieke factoren als het fysiek ouder worden zorgt voor huidveroudering, maar ook extrinsieke factoren als UV-stralen, stress, alcoholgebruik, roken en een tekort aan vitaminen versnellen het verouderingsproces. Deze extrinsieke factoren veroorzaken micro-ontstekingen, die schadelijk zijn voor de huid. Op haar beurt leiden micro-ontstekingen weer tot de afbraak van collageen- en elastinevezels. Dit proces vindt versneld plaats in de gevoelige huid.

SUBSTIANE [+] UV van La Roche-Posay is de nieuwe verstevigende verzorging tegen huidveroudering met SPF. Ideaal voor de vrouw in de overgang.

Substiane [+] UV is een verstevigende verzorging tegen huidveroudering met 5% Pro-Xylane, 4% Linactyl  (nieuw), Neurosensine (nieuw) en een SPF 15 en PPD 9. De Pro-Xylane dringt diep in de dermis om de fundamentele substantie aan te vullen. De huid wordt weer voller, dichter en elastischer. Linactyl is een exclusief activerend bestanddeel dat rechtstreeks inwerkt op de steuncellen van de dermis.  Die worden gereactiveerd en gaan weer voldoende collageen produceren om de dermis in staat te stellen haar ondersteunende rol optimaal te vervullen. Neurosensine neutraliseert de micro-ontstekingen, die huidveroudering aanzienlijk versnellen.  Neurosensine is een dermatologisch bestanddeel dat de gevoeligheid reguleert, waardoor de gevoeligheid afneemt. Verder bevat Substiane [+] UV het mexoryl  filter en wordt de huid beschermt met een SPF 15 en PPD 9.

De effecten van Substiane[+] op de fundamentele huidsubstantie zijn klinisch aangetoond.

verkrijgbaar vanaf mei 2012

Consumentenadviesprijs

€ 27,95 / 40 ml

€ 27,95/40 ml

€ 28,45/40 ml

€ 20,95/15 ml

 

Lees ook:Verschillen in huidveroudering
Lees ook:Filmpje Paula Begoun: de ware veroorzakers van huidveroudering
Lees ook:Huid blijft jonger met vitamine C
Lees ook:Age Reversal Eye Complex werkt zeer intensief
Lees ook:Biotherm Skin energetic concentraat: 100% natuurlijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Doei verouderin​g!

  1. Agnes

    Wat betekent ppd? (Ik heb er nog nooit van gehoord, maar het ligt misschien aan mij…)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>