Dr. van der Hoog introduceert nieuwe gel voor een snel herstel van de huid

Dr. van der Hoog introduceert ClearSkin Quick Recovery Gel, te gebruiken bij puistjes. Deze innovatieve gel zorgt voor een snel herstel van de huid en vermindert de vorming van littekens. Quick Recovery Gel bevat het Biologisch Skin Repair Complex. Dit unieke complex met organic certificering is gebaseerd op de Onopordum acanthium, beter bekend als Wegdistel. Het herstructurerende Skin Repair Complex stimuleert het herstel van beschadigde opperhuid. Het ondersteunt het natuurlijke regeneratieproces voor een gladdere, zachtere en stralende huid. Kamille-extract in de gel zorgt voor een kalmerende werking.

Dr. van der Hoog ClearSkin

ClearSkin is de complete gezichtsverzorgingslijn van Dr. van der Hoog die puistjes en onzuiverheden effectief helpt te bestrijden. De gehele range van ClearSkin is compleet vernieuwd voor een nog betere werking. Het design van de verpakkingen is ook aangepast. De kleuren zijn frisser en de nieuwe uitstraling wordt zeer positief gewaardeerd door de gebruikers van ClearSkin: jongens en meisjes van 12 tot 18 jaar. Het nieuwe conserveringssysteem in de hele ClearSkin-serie is op natuurlijke basis en vrij van parabenen en bronopol.

Informatie

ClearSkin Quick Recovery Gel, roll-on flacon 15 ml, advieswinkelprijs € 8,49. Alle ClearSkinproducten van Dr. van der Hoog zijn verkrijgbaar bij de drogist en via www.ClearSkin.nl.

Lees ook:Nieuw: ClearSkin met Manuka en Wilgenextract
Lees ook:Een gave huid met de ExfoBrusher
Lees ook:Een nieuw seizoen, een nieuwe huid…
Lees ook:Dit masker maakt je huid snel weer zacht & soepel
Lees ook:Meet the beste faceguard ever: Hannah Cell Recovery Cream

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>