Meet the beste faceguard ever: Hannah Cell Recovery Cream

Dit is je kans, om de beste gezichtsbeschermer ofwel faceguard te ontmoetten. Hier ga je zo blij van worden! Dé ultieme herstellende ‘faceguard’ tijdens gure weersomstandigheden helpt jou namelijk door elke kou heen! 
Vochtverlies in de huid of een tekort aan vocht, kan hinderlijke huidproblemen veroorzaken. Met name een voortijdige huidveroudering of een geïrriteerde huid zijn dan veel voorkomende gevolgen. In de wintermaanden heeft de huid extra te verduren inzake vocht- en vetverlies vanwege koude en gure weersinvloeden. hannah Cell Recovery Cream vormt dan dé ultieme ‘faceguard’ die de huid moeiteloos door deze koude maanden heen helpt!
 
Tijdens de koude wintermaanden is het gebruik van een vollere, krachtig hydraterende en vooral intensief voedende crème geen overbodige luxe! Een rijkere formule tijdens dit koude seizoen zorgt ervoor dat de huid zonder ‘winterschade’ het nieuwe voorjaar tegemoet kan zien! hannah Cell Recovery Cream doet naast voeden en intensief hydrateren nog meer voor de huid, wanneer de crème als rijk voedend masker wordt toegepast!
Optimale hydratatie en voeding voor de zeer vochtarme en rijpere huid
hannah Cell Recovery Cream met daarin onder andere squalane, lanoline, glycerine en betaïne, zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de natuurlijke vet- en vochthuishouding in de huid. Dankzij de unieke samenstelling is deze fluweelzachte en zeer rijke crème een regelrechte herstelbehandeling voor met name zeer droge en rijpere huidtypes! De toegevoegde betaïne zorgt voor een vetfilmpje op de huid en vermindert het vochtverlies. De toegevoegde huidverzorgende oliën zorgen voor een natuurlijke penetratie van de huideigen vetten. Hierdoor komt de natuurlijke verhouding tussen vocht en vet in de huid weer optimaal in balans, wordt huidveroudering aanzienlijk vertraagd en hervindt de huid haar comfort.
 
TIP!
Dé perfecte wintercrème die niet bevriest op de huid!
 
hannah Cell Recovery Cream is, naast het gebruik tijdens het gehele jaar door, met name dé ideale wintercrème, doordat deze crème niet bevriest op de huid tijdens de vrieskou. Dit komt omdat de Cell Recovery Cream een water-in-olie emulsie is, in tegenstelling tot de meeste crèmes, die gebaseerd zijn op een olie-in-water formulering!

 
Ideaal bij eczeem en als rijk (après-ski winter)masker!
 
Ook bij een eczeemhuid biedt hannah Cell Recovery Cream snel weldadige verlichting, kalmering, herstel en verzachting. Deze bijzondere crème kan tevens als rijk verzorgend (winter)masker gebruikt worden. De volle crèmeformule wordt hierbij dik aangebracht op een voorbehandelde, vochtige huid o vervolgens 20 minuten in te werken. De overtollige, niet geabsorbeerde crème, kan hierna worden ingemasseerd ofwel met een warme doek worden verwijderd. Het resultaat? Een zijdezachte, goed gevoede en optimaal gehydrateerde huid tijdens de koude wintermaanden of na een dagje actief wintersporten zoals skiën, langlaufen, wandelen of snowboarden.
 
Prijs, distributie & meer informatie:
hannah Cell Recovery is  verkrijgbaar bij de erkende hannah huidcoaches en via hannah Skin Improvement Research Company B.V.(S.I.R.C.). De consumentenprijs bedraagt € 44,00/ 45 ml. Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah S.I.R.C. via telefoonnummer 0342-476160 of via de website www.huidcoach.nl

Lees ook:Bescherm jezelf tegen Koning Winter
Lees ook:Wonderproduct: MultiVitamin Power Recovery Masque
Lees ook:Liefjes voor je huid
Lees ook:Deze maskers laten je huid stralen tijdens de wintermaanden
Lees ook:Lovely ♥ Body Cream

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>