Sur Plus belooft 25% vermindering van lijntjes en rimpels

LiftingCreamVeel mensen vinden het doodeng om zich te laten injecteren voor het verkrijgen van een gladde huid. Voor hen is de Sur Plus Lifting Cream wellicht een uitkomst…. Deze crème belooft de gebruiker dat je huid diepgaand ontspant. De liftende cream is samengesteld uit 100% natuurlijke werkzame ingrediënten. Het voornaamste ingrediënt is het Phyto-complex Lifting Composito. Dit complex gaat het verstijven van de proteïnen in de huid tegen en zorgt voor ontspanning in het verbindende weefsel. Sur Plus belooft je rimpels glad te strijken en expressielijnen minder zichtbaar te maken. Bij een dermatologische test onder 200 mannen en vrouwen bleken de resultaten na 4 weken als volgt:

Onmiddelijk gladdere huid – 90%

Vermindering van de fronslijnen – 85%

Verbeterde stevigheid van de huid – 90%

Zichtbare vermindering van lijnen en rimpels – 85%

Lifting composito bevat een dipeptide waarmee de onderlinge binding en het verstijven van collageen word voorkomen door glycatie. De stof reageert snel en vermindert de vormen van suikermoleculen en malonzuurdialdehyde. Het gaat het verstijven van de proteïinen in de huid tegen en zorgt voor ontspanning in het verbindende weefsel. Gezichtslijnen worden erdoor strak getrokken waardoor het product een verjongend effect heeft. Het bestrijdt de veroudering vanuit binnenuit.

Adviesprijs: € 105

Lees ook:Geef je handen een tweede jeugd
Lees ook:Beauty nieuws: fluid-kuren voor je huid
Lees ook:Anti kalkoenhals
Lees ook:Klasse Foundation: DECLARÉ Firming Cream Make-up
Lees ook:Toedeloe kraaienpootjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>