Toedeloe kraaienpootjes

m-pretoxfiller-tlWil je graag je huid verjongen, maar niet meteen naar de botox of injectables grijpen? Probeer dan eens Medik8 Pretox Filler. De Pretox Filler bevat een aantal geavanceerde en klinisch bewezen ingrediënten om rimpels en kraaienpootjes tegen te gaan. Het product maakt gebruik van een slim systeem in liposomen om de ingrediënten op een nauwkeurige manier af te leveren naar de dieper gelegen lagen. De 30% aan hyaluronzuur in de formule is een opmerkelijk hoog percentage. Deze natuurlijke ondersteuner van de huid geeft volume en maakt de huid steviger.

Om veel waterverlies te voorkomen is het bestandsdeel superoxide dismutase, één van de belangrijkste antioxidanten in ons lichaam, opgenomen. De “fillers” van deze formule verminderen het aanzien van rimpels en lijnen en daarnaast verbetert het de gezichtsvolume en structuur.

Gebruik: tweemaal per dag aanbrengen op de schone huid.

 

Verkoopprijs: € 62,-

 

Lees ook:Feel good & better met de Eucerin Volume-Filler
Lees ook:Beeldschone lippen met Lip Tox
Lees ook:Verzorgende Mascara met Honingextract
Lees ook:Stay young!
Lees ook:Top Reinigingsmilk met kokosnoot en avocado oliën

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>