Het geheim van een jonge huid ligt in de genen

Wereldwijd scoorde Lancôme begin dit jaar grote successen met de lancering van hun nieuwe serum ´Génefique Youth Activator´. Dit serum toont na gebruik direct verbetering van de huid. Dit is nog waar ook, want het is inmiddels door vele deskundige beautykenners getest en als zéér positief bevonden!

In navolging van het succesvolle serum lanceert Lancôme nu een ´Génefique Youth Activating Cream´en een ´Génefique Youth Activating Eye Cream´. Al deze drie producten stimuleren de activiteit van je genen en ze vermeerderen de productie 

van eiwitten waardoor de structuur van je huid verbetert. De onderzoekslabaratoria van Lancôme hebben een directe link gevonden tussen genen en het effect op je huidkwaliteit. Lancôme  belooft je met de Génefique Youth Activator een zichtbaar jongere huid in 7 dagen. De Génefique Youth Activating Cream stimuleert eveneens de activiteit van de genen in je huid met als gevolg dat de productie van eiwitten in balans wordt gebracht. Lijntjes worden binnen één uur na het aanbrengen gladder. De intensief hydraterende verzorging heeft een speciaal effect: het maakt je huid gladder, stralender en egaler. Deze creme is vooral bedoeld voor vrouwen tussen de 30- en 40 jaar.

De Youth Activating Eye Cream is een verfrissende gel die vochtophopingen onder de ogen en donkere kringen verminderd. Het verfrist de fijne huid rondom je ogen en laat vermoeidheidstekenen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Super spullie!

Youth Activator €87,00 – 30ml

Youth Activating Cream €45,00 – 30 ml

Youth Activating Eye Cream €55,50 – 15 ml

Lees ook:Boekweitextract voor een frisse oogopslag
Lees ook:Weg met donkere kringen onder je ogen!
Lees ook:Lancôme kiest Julia Roberts als ambassadrice
Lees ook:Tover je lijntjes weg!
Lees ook:Zo schoon was je gezicht nog nooit!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het geheim van een jonge huid ligt in de genen

  1. sheila

    hoe kan ik deze creme bestellen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>