Lancôme kiest Julia Roberts als ambassadrice

Julia Roberts is verkozen tot de nieuwe ambassadrice van het bekende beautymerk Lancôme. Youcef Nabi, de president van Lancôme international, heeft verklaard dat Julia’s talent, toewijding en schoonheid perfect aansluiten bij Lancôme.

Youcef vertelt: “Julia heeft een opmerkelijke carrière en persoonlijkheid. We weten zeker dat ze haar taak als ambassadrice perfect zal vervullen.”. Lancôme weigert verder in te gaan op de samenwerking met de actrice. Er is niets gezegd over het salaris dat ze krijgt om de producten van Lancôme aan te prijzen, de lengte van haar contract en specifieke taken die ze moet vervullen. Begin volgend jaar zal er meer bekend worden.

Roberts is de meest recente aanwinst van de beautyindustrie. Eerder dit jaar tekende actrice Demi Moore bij Lancôme’s zustermerk Helena Rubenstein als gezicht van het parfum Wanted.

Julia Roberts is momenteel bezig met de post-productie van twee films: “Eat, Pray, Love”, gebaseerd op de bestseller van Elizabeth Gilbert, en “Valentine’s Day”, geregisseerd door Garry Marshall, die ook verantwoordelijk was voor de regie van “Pretty Woman”.

Lees ook:Mooie wenkbrauwen maken dé vrouw
Lees ook:Parfum voor Penelope
Lees ook:Julia Roberts 42 Jaar en nog steeds Okselhaar….
Lees ook:‘s Werelds mooiste vrouw: Julia Roberts
Lees ook:Prima Tip van Julia Roberts

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lancôme kiest Julia Roberts als ambassadrice

  1. beauty arrangement

    Leuk, ze ziet er nog prima uit voor haar leeftijd en zal dus een prima boegbeeld zijn voor lancome.

    groetjes,

    Annemarie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>