Wallen? Probeer de Cafeine oog-roller van Garnier

Afgelopen Juni kwam  Garnier met een nieuw product op de markt: de Cafeïne oog-roller. Een tevreden lezeres attendeerde ons op dit leuke product, en ze heeft gelijk ook. We zijn blij verrast met dit rollertje. Monique had hem al eens getest en was dit helemaal vergeten te melden! 

 

 

 

Je ogen onthullen alles.  Blijdschap, verliefdheid, verdriet, boosheid maar ook vermoeidheid en stress. Wakker worden met donkere kringen en wallen is wel het laatste waar we s'ochtends op zitten te wachten, toch? De oog-roller van Garnier gaat tekenen van vermoeidheid (wallen en kringen) rondom de gevoelige oogzones te lijf.

Wat is nou het geheim van deze roller? Ten eerste rolt hij heel soepel over de huid en voelt hij ook lekker fris aan op de huid. De gel trekt snel in en verdomd als het niet waar is, soms lijkt het net of een walletje iets minder wordt. Of de gedachte de wens is van de vader durven we niet met 100% zekerheid te zeggen, maar de ingredientenlijst bekijkend zou het wel eens zo kunnen zijn. Er zit namelijk cafeine in, een krachtige vochtafdrijver. De combinatie van massage met het rollertje en cafeïne moet het ém dus doen. Bewaar de plakjes komkommer voortaan gewoon voor in de salade, en niet voor onder je ogen. En anders is het frisse gevoel dat de roller teweeg brengt echt ook al heel erg lekker onder je slaperige oogjes.

Lees ook:

Stralende ogen, zijn er trucs?

Kringen onder je ogen, wat helpt?

copyrights: www.moniquelindeboom.nl

 

Lees ook:Rol je wallen weg
Lees ook:Hoe stoned moet je zijn voor Garnier Nutritionist Cafeine Roll-on?
Lees ook:Garnier UltraLift Pro-x rolt je rimpels lekker weg
Lees ook:Verfrissend en Verlichtend, rol je wallen weg !
Lees ook:Dikke doei (vocht)wallen!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Wallen? Probeer de Cafeine oog-roller van Garnier

 1. eve

  Ik heb de cafeineroller ook geprobeerd maar had er niet veel baat bij. Het ziet er wel grappig uit maar als je een droge huid hebt zou ik toch een vetter product kiezen zoals de oogcreme van Mac, die is echt heel goed.
  Eve van hipnl

    /   Reply  / 
 2. redactie,monique

  Hoi Eeve, wat een leuke winkel heb jij zeg, jammer dat je (nog?) geen kinderkleren hebt:-)

    /   Reply  / 
 3. eve

  Hoi, ik krijg nog hele leuke kinderkleding binnen, groetjes Eve

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>