Dikke doei (vocht)wallen!

Last van een onfrisse blik? Doe er dan wat aan, met klagen alleen komen we er niet!!

emerginC is de bijzondere werking van het revolutionaire super-antioxidant astaxanthine niet ontgaan en verwerkte het in twee nieuwe producten uit de Scientific Organics lijn: eyelight roll-on serum en eyelight cream. Antioxidanten kom je tegenwoordig overal tegen. En niet voor niets. De werking van antioxidanten is verbluffend. Er zijn vele verschillende typen antioxidanten. Dr. Oz roemde astaxanthine in de Oprah Winfrey show vanwege de extreem hoge antioxiderende en ontstekingsremmende werking. Het heeft een tot zesduizend maal sterkere antioxiderende werking dan vitamine C en is tot achthonderd maal sterker dan Q10!

Eyelight roll-on serum

emerginC Scientific Organics eyelight serum is een roll-on oogserum met het revolutionaire super-antioxidant astaxanthine dat zorgt voor een krachtige anti-age werking en tegelijkertijd effectieve aanpak van (vocht)wallen en het oplichten van donkere kringen. Astaxanthine levert echter ook op andere vlakken een waardevolle bijdrage aan de huid: het helpt de huid hydrateren, de elasticiteit te verbeteren, de pigmentatie te egaliseren en stimuleert de celvernieuwing.

Het serum is door de roller makkelijk en snel aan te brengen en trekt snel in. De roller geeft daarnaast een verkoelend effect, masseert de oogcontouren en stimuleert de bloedcirculatie. Het serum bevat tevens hyaluronzuur, druivenstamcellen, zeewier extract, kombucha, groene en witte thee en yerba mate.

Eyelight cream

De eyelight cream is een actieve anti-age oogcrème, ook op basis van het revolutionaire super-antioxidant astaxanthine. Net als het serum heeft het een krachtige anti-age werking, helpt het vochtwallen rond en onder de ogen ontzwellen en donkere kringen een lichtere teint te geven. Daarnaast werkt het verkoelend en vermindert de crème sporen van vermoeidheid rond de ogen.

Vitamine A (retinol), vitamine C en E, druivenpitextract en fyto-stamcellen uit druiven zijn toegevoegd voor een optimale anti-age werking. Derm SRC™, in de USA bekend onder de bijnaam ‘facelift without surgery’, stimuleert de huideigen aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine op zeer effectieve wijze. Tot slot helpt Aquacell™ de huid goed gehydrateerd te houden.

Wie graag een frisse blik wil, gebruikt dagelijks het eyelight serum en de cream. Ze zijn in gebruik een perfecte aanvulling op elkaar. Je brengt ’s ochtends en ’s avonds eerst het serum aan op de huid op en rond het oog en vervolgens de cream. Het serum kan meerdere malen per dag gebruikt worden indien nodig. Beide producten zijn zeer zuinig in gebruik en geschikt voor alle huidtypen.

eyelight roll-on serum (10 ml) adviesprijs: €58,-

eyelight cream (15 ml) adviesprijs: €68,-

 

Verkrijgbaar vanaf augustus via www.skinnovators.com.

Lees ook:Power vitamine Cocktail voor je huid
Lees ook:Weg wallen, weg kringen, welkom frisse blik
Lees ook:Het geheim van een jonge huid ligt in de genen
Lees ook:Multi-tasker nieuw tovermiddel in Sea Results lijn
Lees ook:Dermalogica Multivitamin Power Concentrate bevat een dosis pure vitamines

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>