Solutions: peptidencreme van Nederlandse bodem

Peptidencremes zijn hot, dat wist je al. Peptiden hebben het vermogen om het  collagene weefsel te stimuleren waardoor de huid iets voller kan worden. Het zit al in vele producten, en nu ook in Solutions, een merk van Nederlandse bodem dat de stof in behoorlijke concentraties verwerkt (3% tot 5%!).

 

Gerdien Bos, de directeur van het bedrijf Vincent 46 BV dat Solutions produceeert, noemt haar merk een 'cosmeceutical', wat zou inhouden dat het zich tussen een cosmeticum en een medicijn verhoudt. Onzin natuurlijk, het valt gewoon onder de cosmeticawetgeving, de insinuatie is niet meer dan het is. Maar het is verder wel een sympathiek no-nonsense merk met producten tegen rimpels en pimpels, tegen haaringroei en om haargroei af te remmen. Zowel voor haar als hem. Bovendien is het merk aangesloten bij de Klimaat Neutraal Groep, wat milieuvriendelijk produceren hoog in het vaandel draagt. De prijzen varieren 29 euro tot 59 euro. Zie voor verkoopadressen de website.

Lees ook:Biotherm Regenetic: kalende man is hot
Lees ook:Dior, Eucerin en Veld’s: vochtbommetjes tegen rimpels
Lees ook:Clinique introduceert: Redness Solutions Makeup SPF15
Lees ook:Dikke doei vette huid!
Lees ook:ADV: Blue van VGZ; no-nonsense zorgverzekerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>