Biotherm Regenetic: kalende man is hot

Het is ff niet anders, de man met zijn kalende koppie staat momenteel volop in de aandacht bij de cosmeticahuizen. Na Nivea die nu met Hair Recharge campagne voert, brengt ook Biotherm een een serum tegen haarverlies uit. Het product heet Regenetic en er zit de wel bekende stof Aminexil in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toch jammer dat het (wie dan ook, maar in dit geval…) Biotherm er niet in geslaagd is om met het tiende wereldwonder uit te komen: het ultieme middel dat kaalheid voorgoed uit de wereld helpt. Ik hoor de mannen op het forum van Haarweb al weer klagen: weer meer van hetzelfde! Ja, helaas mannen, de stof Aminexil is jullie zeer bekend, ik weet het. Het zit bijvoorbeeld ook in een product van Vichy (trouwens ook een merk dat onder de vlag het van wereldwijde L'Oreal concern valt).

In het Biotherm product zit verder nog het beroemde plankton-extract dat Biotherm aan alle producten toevoegd en wat een afweerverbeterende functie heeft op de huid. In hoeverre kaalheid te maken kan hebben met een verminderde afweer van de hoofdhuid wordt mij niet duidelijk. Daarnaast zitten er bepaalde vetstoffen in, ceramiden, huideigen stoffen ook nog eens, die de haarvezels versterken.

Voor liefhebbers van Biotherm is het fijn dat het merk nu ook een product in het assortiment heeft om het al of nog (?) aanwezige haar te versterken. Maar inhoudelijk voegt het helaas weinig toe aan de al beschikbare recepturen op de markt.

Een flacon van 150 ml kost 67,78 euro.

Ik snap trouwens niet waarom met dit soort producten alleen op mannen wordt gefocust als we weten dat ook veel vrouwen last hebben van haaruitval….

Lees ook:

Nivea verovert de markt met Hair Recharge voor kalende mannen

Waarom valt ons haar zo uit in het najaar?

Mogelijk verband tussen kaalheid en hartziekte

Griekse roeier betrapt op gebruik haargroeimiddel om steroideinname te maskeren

Paula Begoun betwijfelt nut van laserkam tegen haaruitval

Ook VROUWEN kunnen deze producten gebruiken!

 

copyrights: www.moniquelindeboom.nl

 

Lees ook:Mogelijk verband tussen kaalheid en hartziekte
Lees ook:Procter & Gamble neemt haarmerk Nioxin over
Lees ook:Biotherm wordt ‘dermobiotic’ merk
Lees ook:Filmpje! Penisvergroting door polijsten?
Lees ook:Is Botox het nieuwe medicijn tegen Kaalheid?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>