Dermalogica Sheer Tint Redness Relief: voor roodheid&jeuk

Altijd dankbaar, een creme die specifieke problemen aanpakt, die nu eens niets met rimpels te maken hebben. Maar wel met een ontsierende roodheid van je huid en een jeukerig gevoel. Niet eruit zien als het meisje dat altijd bloost, van die gezonde boeren appelwangen heeft die zelfs door haar make-up heendringen. Even geen last van een branderig gevoel. Het is geen medicijn, gewoon een creme die een beetje verlichting brengt: Dermalogica Sheer Tint Redness Relief met uv filter spf 15.

 

Speciaal voor de echt gevoelige huid. Of je daar nou mee geboren bent of hem hebt opgelopen door simpelweg het leven te leven. Van zelfs de (slechte) luchtkwaliteit wordt tegenwoordig gezegd dat je huid gevoelig kan worden, omdat blootstelling aan de vervuiling de natuurlijke barriere van je huid verzwakt.

De creme heeft een lichtgroene kleur uit mineralen (chroomoxide) verkregen die er samen met lichtverstrooiende pigmenten voor zorgt dat de roodheid wat gecamoufleerd wordt. Kalmerende stoffen zoals allantoine, panthenol, kamille en duindoornolie die de branderigheid iets laten afnemen. Verder zitten er antioxidanten in en uv-filters om de huid te beschermen tegen vrije radicalen en siliconen (niet nader uitgelegd welke helaas, maar iets van plantaardige oorsprong) die de huid extra beschermen tegen de 'buiten-wereld'.

KLinkt goed, voor wie last heeft van een zeer gevoelige, rode huid (niet te verwarren met eczeem overigens). Het product kost 49 euro voor 40 ml.

Lees ook:Super verzachtend serum
Lees ook:Fijne moisturizer
Lees ook:BB crème voor de gevoelige huid
Lees ook:La Roche-Posay Hydreane hydrateert gevoelige huid
Lees ook:Voor al die kleine dagelijkse ongelukjes…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>