La Roche-Posay Hydreane hydrateert gevoelige huid

 

Huidgevoeligheid is vervelend. De huid wordt rood, prikkelt onaangenaam, trekt en wordt soms zelfs een beetje branderig. Deze hyperactiviteit heeft niet altijd iets met allergie te maken, het is vaker het gevolg van een verhoogde prikkelbaarheid van de zenuwuiteinden die dicht tegen het huidoppervlak liggen. Wat je huid in dit stadium hard nodig heeft is hydratatie, want een goed gehydrateerde huid voelt veel kalmer aan. Hydreane van La Roche-Posay is een nieuwe, sterk hydraterende dagcrème met hydrolipiden, een nieuwe generatie vochtbinders.

 

Het thermaal bronwater van LA Roche Posay wordt voor in eerst gebruikt in combinatie met hydrolipiden. Hydrolipiden worden ook in contactlensvloeistof verwerkt. Ze worden op natuurlijke wijze in de opperhuid opgenomen en vertonen de eigenschap water vast te houden en dan weer vrij te geven. Hydreane bevat hydrolipiden die gevuld zijn met het thermaal bronwater van La Roche-Posay. Bij het aanbrengen van de creme dringen ze in de huid en geven daar het water af. Het bronwater dat La Roche-Posay gebruikt heeft een kalmerende werking vanwege de grote hoeveelheid selenium in het water. Dit sporenelement speelt een rol in de essentiële afweermechanismen van de huid tegen vrije radicalen.

Wil je weten hoe gevoelig jouw huid is? Doe dan de Sensitest op de website van La Roche-Posay

Hydreane is in twee texturen verkrijgbaar: een rijke voor de droge huid en een lichte voor de normale huid. Prijs € 15,50

Lees ook:

Earth.Line hypoallergene dagcreme met gecontroleerd natuurlijk BDIH keurmerk

Minerale make-up kan helpen bij een gevoelige huid maar lees wel de ingredientenlijst

Clinique Superdefense age defying creme versterkt de huidbarriere

Lees ook:BB crème voor de gevoelige huid
Lees ook:Voor al die kleine dagelijkse ongelukjes…
Lees ook:Je BFF tijdens de zomermaanden: DD Daily Defense Cream
Lees ook:Substiane, nieuwe antirimpelbelofte La Roche Posay
Lees ook:Filmpje Paula Begoun: de ware veroorzakers van huidveroudering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>