Borstvergrotende creme Kruidje Roer Me Niet misleidend!

De Reclame Code Commissie maakte vandaag bekend dat de advertentie van drogisterij Kruidje Roer Me Niet (what's in a name..) voor "B&B Contour Borstvergrotende Formule", een gezondheidsproduct, misleidend is bevonden.  De adverteerder vermeldt als speciale eigenschappen van B&B Contour: "Vollere én stevigere borsten met slechts 4 tabletten per dag" en "Met B&B Contour Borstvergrotende Formule kan iedere vrouw de borsten krijgen die ze wenst".

Niet is aangetoond dat het deze werking heeft, aldus de Reclame Code Commissie.' Aangezien de adverteerder een eerdere beslissing van de Commissie terzake naast zich neer heeft gelegd, besloot de Commissie deze uitspraak openbaar te maken.'

Ter zijde: er is van geen enkel borstvergrotend product wetenschappelijk bewezen dat het werkt! Het verbaast me ook dat zo'n kruidenwinkel die zetelt in Leusden en Amersfoort nu aangeklaagd wordt voor dit product, terwijl er honderden van dit soort cremes en pillen in de omloop zijn in schemerige zaakjes, vaak gerelateerd aan de pornobranche of verkrijgbaar bij slecht opgeleide dan wel zeer goedgelovige  schoonheidsspecialisten.

Lees ook:Esthetisch arts krijgt gelijk
Lees ook:Engeland verbiedt Nivea reclame
Lees ook:Sunny Bergman wint van Vichy
Lees ook:Sunny Bergman klaagt Vichy aan voor valse claims
Lees ook:Na Suit Supply nieuwe rel om billboards!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Borstvergrotende creme Kruidje Roer Me Niet misleidend!

  1. Secret_agent

    Ik hat tijdtje terug over dat product op internet gelezen.. en omdat k niet tevreden ben over me borsten zat ik eraan te denken om het uit te proberen..Godzij dank dat ik dit las..

      /   Reply  / 
  2. Secret_agent

    Ik hat tijdtje terug over dat product op internet gelezen.. en omdat k niet tevreden ben over me borsten zat ik eraan te denken om het uit te proberen..Godzij dank dat ik dit las..

      /   Reply  / 
  3. redactie, monique

    zo zie je maar ‘secret agent’ en geloof me er is geen enkel product in de wereld te koop dat je borsten kan vergroten. het enige wat helpt is een plastisch chirurgische ingreep. dus bespaar je geld maar lekker hoor, en laat je nimmer gek maken door de claims van fabrikanten, want in 100% van gevallen berusten ze op onzin.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>