Burostoelen aan de kant, muziek voluit en daag je collega’s uit om te Office Dancen!

Dansen op kantoor, klinkt als big fun. Even uit de bureau sleur , voetjes van de vloer en doe een dansje!

&C, het nieuwe mediaplatform van Chantal Janzen, en Eat Natural hebben onlangs de Office Dance met dancemaster Harold Luya en Chantal Janzen gelanceerd. Oftewel: de allerleukste manier om je werkdag een flinke energy boost te geven. Dus hup, bureaustoelen aan de kant, dancetrack over de speakers en dansen maar! Het verhoogt namelijk niet alleen de energie op de werkvloer, maar is ook goed voor de teamspirit.

De ingrediënten van de Office Dance zijn simpel: de dancetrack Sweat Natural – een mix van bubbling en oldskool gabber – en de signature moves van choreograaf Harold Luy, die bekend is van So You Think You Can Dance en de musical The Lion King. De clip van het &C-team, met Chantal Janzen, is vanaf morgenavond 19.30 uur al te zien op www.andc.tv/dotheofficedance. Daarnaast hebben ook CJP, TravelBird, 0to9, Hunkemöller en TLC de dansschoenen aangetrokken. Deze clips verschijnen de komende weken online op andc.tv.

Aan het einde van elke clip wordt werkend Nederland opgeroepen om een Office Dance-filmpje te maken en te delen via social media met de hashtag #dotheofficedance. Het bedrijf met het origineelste filmpje wint een professionele clip met Harold Luya, uitgezonden op andc.tv. Plus een uitgebreid Eat Natural-ontbijt op het werk én een giga-pakket Eat Natural-repen. Meedoen is dus simpel:
1.   Verzamel je collega’s
2.   Maak je eigen Office Dance-filmpje op de dancetrack Sweat Natural (download de track op andc.tv/dotheofficedance)
3.   Deel via Facebook en Instagram met #dotheofficedance!

Lees ook:Chantal Janzen is dé mooiste MILF
Lees ook:Doutzen Kroes lanceert dance4life USA
Lees ook:Doutzen Kroes geeft startsein dance4life campagne 2010
Lees ook:Nicolette van Dam is uitgeroepen tot MILF 2013
Lees ook:DJ Chuckie maakt persoonlijk Playmate van het Jaar bekend op Dirty Dutch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>