Krijg de mooiste en de zachtste lippen dankzij Guerlain

Alles wat Guerlain op de markt brengt, is koninklijk. Zo ook  hun Honey Smile Lift, Lip & Contour Sculpting Treatment, een verzorging voor je lippen.

De Abeille Royale lijn,op basis van de uitzonderlijke werkstoffen – Guerlain koninginnengelei “made in France”en zuivere honing van de Zwarte bij van Ouessant – wordt dit jaar uitgebreid met twee verzorgingsproducten die even handig als efficiënt zijn:Honey Smile Lift, Lip & Contour Sculpting Treatment,en Honey Nectar Lotion.

In deze blog bespreken we de Honey Smile Lift, Lip & Contour Sculpting Treatment.

Na Gold Eyetech, Eye Sculpt Serum, een innoverende verzorging van de oogcontour waarvan de spectaculaire doeltreffendheid al vele vrouwen voor zich heeft gewonnen, neemt Guerlain nu hun lippen onder handen met Honey Smile Lift, de eerste Abeille Royale Lip & Contour Sculpting Treatment.

De gevoelige en kwetsbare lippen vertonen, samen met de oogopslag, als eerste zichtbare tekenen van veroudering. Rimpels, lijntjes en nasolabiale plooien markeren de zone rondom de lippen, die zich minder scherp aftekenen en die vaak droger en dunner lijken. De huid rondom de mond ziet er minder stevig uit en dit wekt die strenge indruk die al onze gelaatsuitdrukkingen verandert.

Maar onze glimlach is een taal, een middel om zonder woorden onze gevoelens te uiten. Hij vertelt of we blij, gelukkig, triest, oprecht, verlegen of verleidelijk zijn. Hij geeft uiting aan onze blijdschap, onze voldaanheid, onze vreugden… Vandaar de discrepantie tussen het zichtbare en het gevoelde wanneer hij ons plotseling in de steek laat! Meer dan een remedie tegen triestheid of somberheid betekent weer een mooie glimlach krijgen, dat uw image terugkrijgt en weer uzelf word.

Een verzorging voor de lippen

Honey Smile Lift, de eerste Abeille Royale Lip & Contour Sculpting Treatment, is niet enkel een verzorging voor de lippen, maar heeft een globale werking op de hele zone rondom de mond. Van de rimpeltjes en lijntjes van de lippen tot aan de nasolabiale plooien toe strijkt het de contouren glad, verstevigt ze en tekent ze duidelijker af. Net als het Eye Sculpt Serum, combineert de Lip & Contour Sculpting Treatment een formule van werkstoffen die bekend staan om hun herstellende* werking met een baanbrekende applicator en een door Guerlain ontwikkelde massagetechniek.

Exclusieve formule

De formule concentreert op de huid de herstellende en voedende kracht van de door de Researchafdeling van Guerlain geselecteerde bijenproducten: de honing van het eiland Ouessant — één van de beste, natuurlijke helende middelen ter wereld — en een exclusieve koninginnengelei.

Daarbij komt nog een volkomen nieuwe en verrukkelijke textuur die even rijk is als een balsem dankzij de aanwezigheid van een 100% natuurlijke “bijenwasboter”. De romige en smeltzachte formule vlijt zich in alle zachtheid op de lippen, die er onmiddellijk voller en gladder uitzien. Een verrukkelijk plezier voor onze lippen die door de honingkleur nog mooier worden

Een fijne applicator

Dit unieke, gepatenteerde** en exclusief voor Abeille Royale ontwikkelde hulpmiddel is een vernuftig verlengstuk van de hand. Vormgeving, ergonomie, materiaal, alles van deze applicator is weldoordacht om het aanbrengen even gemakkelijk te maken als met de vinger. De doeltreffendheid ervan is reeds bewezen door het in augustus 2015 op de markt gebrachte Gold Eyetech, Eye Sculpt Serum van Abeille Royale.De wijsvinger schuift als vanzelf in de holte van de metalen dop, op de vingerafdruk. De rond afgewerkte achterzijde van de applicator, voorzien van een opening om de formule in alle zachtheid door te laten, volgt de omtrek van de lippen en de plooien, en laat alle — gladstrijkende, drukkende en kloppende — massagebewegingen toe op de hele zone rondom de mond.Bij het contact met de lippen draagt de koelte van het met 22 karaats fijn goud vergulde metaal bij tot een verfrissend effect. Meteen bij de eerste toepassing zijn de lippen voller.

Vingergym! 

Er zijn een stuk of vijftien spieren nodig om te lachen, maar er zijn er net zo veel nodig om te produceren wat het woordenboek misschien wat al te simpel beschrijft als “een vertrekking van de mond en de ogen”: de glimlach. Vandaar het belang om deze “glimlachzone” te stimuleren. Het ritueel — een effectieve “vingergym” — draagt bij tot de doeltreffendheid van de verzorging. Deze is voor het eerst gepresenteerd door Sophia Kremser, die alle massages en schoonheidsbehandelingen van de Guerlain instituten ontwikkelt en onderwijst.De gebaren zijn eenvoudig en laten zich gemakkelijk ‘s morgens voor de spiegel toepassen, maar wat vooral telt is het onmiddellijke resultaat.Met als gevolg dat men niet meer zonder kan!

Honey Smile Lift – 15 ml
Lip and contour sculpting treatment75€ *
Beschikbaar inde erkende Guerlain verkooppunten vanaf2 februari2016

Lees ook:Dé mooiste nude tinten lipstick…
Lees ook:Nu ook in Nederland: de Snap on Smile!
Lees ook:Zoen je gek met je nieuwe mooie volle lippen!
Lees ook:Guerlain lanceert ‘geurige’ make-up lijn ‘La Petite Robe Noire’
Lees ook:Beeldschone Marc Jacobs halsketting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>