Guerlain lanceert ‘geurige’ make-up lijn ‘La Petite Robe Noire’

Op uitnodiging van het fijne merk Guerlain konden we onlangs als een van de eersten in Nederland kennis maken met de nieuwe make-up lijn ‘La Petite Robe Noir’. Deze make-up lijn bestaat uit 20 heerlijke lipsticks en 8 shiny polishes, stuk voor stuk allemaal beauties die het beste van jouw looks naar voren halen en ook nog eens ontzettend lekker ruiken. Ja je hoort het goed “die ontzettend lekker ruiken”, echt waar. Dat maakt deze lijn sowieso bijzonder en uniek.

Ken je de geur ‘La Petite Robe Noire’ van Guerlain? Kenners weten dat dit een geweldig parfum is welke inmiddels meerdere variaties heeft. We zetten ze even voor je op een rij om je geheugen te verfrissen of om je kennis op het gebied van geweldige parfums te vergroten. Het is maar hoe je het bekijkt.

* Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Toilette

* Guerlain la petite robe noire eau de parfum

* Guerlain La Petit Robe Noir EDP Couture

* Guerlain La Petite Robe Noire Eau Fraîche

De gelijknamige make-up lijn is geïnspireerd op Guerlain’s ‘fantastische’ parfum. Bij de lipsticks kun je kiezen uit maar liefst 20 tinten. Ze zijn ontworpen door Olivier Echaudemaison , hij is de Make-Up Creative Director van Guerlain.

Olivier kan zich heel goed in ons vrouwen verplaatsen, want de lipstick is werkelijk “datgene wat wij willen”. It’s fabulous! We willen een lipstick die mooi glanst, die je gemakkelijk op kunt brengen en waarmee we eruit zien “om te zoenen”. Dat is hem aardig gelukt, want de zojuist gelanceerde lipsticks geven je lippen naast een geweldige look ook een geweldige geur. Je lippen ruiken met deze lipstick bloemig en fruitig. Heerlijk! I am hooked.

Er zijn maar liefst 20 kleuren waaronder fuschia, oranje-rood, roze en heel belangrijk en een musthave voor iedereen is  de 001 My First Lipstick. Dit is sowieso de ideale lipstick voor jonge meisjes en voor alle vrouwen die de voorkeur geven aan een ‘natural look’. Deze lipstich is zachtroze en geeft enorm veel glans. Hij versterkt de natuurlijke kleur van je lippen. Verzorgt ze, ruikt heerlijk en zorgt voor een onvergetelijke smaak op je lippen.

Polishes

De  nail polishes zijn stuk voor stuk juweeltjes om te zien. De lak is supergoed, want hij dekt in slechts één laagje. Het zijn er 8 in totaal en allen hebben leuke namen zoals bijvoorbeeld een ‘Red Heels’. Verder glanzen ze subliem en ruiken de lakjes bloemig en fruitig. Deze delicate bloemige fruitige geur houdt 24 uur aan.

Kortom een en al klasse deze bijzonder make-up lijn van Guerlain. En de lipsticks en lakjes passen bovendien perfect bij elke look. Of je nu gekleed gaat in een little black dress of een jeans… Guerlain it is!

Meer info hierover kun je ontdekken op de site van Guerlain

 

 

 

 

Lees ook:Betoverend van Guerlain: La Petite Robe Noire ‘Eau de Parfum Intense’
Lees ook:Op je lippen: ‘Madame Flirte’
Lees ook:Beste lipstick so far getest
Lees ook:Kijk haar eens shinen
Lees ook:Kus me ‘naakt’ …

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>