Om happy van te worden, de Waat?Box

fotoAan ons van beauty.blog de eer om de WAAT Beauty Box van juli te mogen testen en dat was geen naar klusje kan ik je vertellen, want we werden aangenaam verrast door het concept en de inhoud ervan.

Je ontvangt de box in een prachtige kleur roze en deze wordt gevuld met heerlijke beauty- en skincare producten. Bestsellers op hun gebied!

In de editie die wij hebben ontvangen zaten de volgende items:

Rimmel London Eye Pencil Scandaleyes Waterproof – Full size € 6,45

Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain  – Full size € 8,95

Miss Sporty Perfect Colour Lipstick  – Full size € 2,49

Bourjois Mineral Matte Brush  – Full size € 11,95

Sally Hansen Hard as Nails Nagellak  – Full size € 6,95

Optimax Deo Free Kuurspray  – Full size € 11,95 / 75ml

Swarovski ketting  – Full size € 19,95

Erg blij waren we vooral met de deo kuurspray en de nagelverharder van Sally Hansen. Dit zijn twee producten die je iedereen aan kunt raden. Het leuke van de Kissable Balm Stain is dat we hem als ontvangers van de WAAT?box als eerste kunnen testen, dit prachtige product wat er om bekend staat dat het je lippen voedt en langdurig kleurt, is nog niet verkrijgbaar in NL. Een primeurtje dus! Wat je zelf niet gebruikt, kun je in een la leggen opdat je altijd mooie cadeautjes in huis hebt. Dat is handig. De box kun je bewaren om bijvoorbeeld je lippenstiften of nagellakjes in op te bergen.

De bedenkers van dit concept stellen maandelijks met zorg een box samen t.w.v. minstens €50,00 met minimaal 5  prachtige beauty producten waarvan ten minste 4 full size producten. Om te ervaren, te proberen en natuurlijk om van te genieten! Als afnemer van de box kun  je een abonnement van een maand van 6- of van 12 maanden afnemen. Hoe langer je het abonnement afsluit hoe meer korting je krijgt. En het is natuurlijk fantastisch om elke maand een leuk pakketje thuis te ontvangen en zo op de hoogte te blijven van de laatste beautytrends.

Nog wat weetjes over de box:

Aan het einde van iedere maand wordt de WAAT Beauty Box verstuurd. Zodra deze is verzonden ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. Dus je weet wanneer je hem kan ontvangen ongeveer.

Geen verzendkosten wanneer je in Nederland woont. Voor Nederlandse klanten zitten de verzendkosten zijn bij elk abonnement al bij de prijs inbegrepen. Je betaalt dus nooit meer dan de prijs die je op de website ziet staan. Helaas moeten Belgische klanten betalen vanwege verzending naar het buitenland.

Wij van beauty.blog vinden het een ontzettend leuk concept.

http://waatbox.nl/

 

 

Lees ook:Gun jezelf de GoodieBox
Lees ook:MARBERT bestaat dit jaar 75 jaar!
Lees ook:Trakteer jezelf of je vriendin op de GoodieBox
Lees ook:Wil jij gratis Nivea CELLular crème testen?
Lees ook:Happy maandstonde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>