Gun jezelf de GoodieBox

Hou je van beauty en van cadeaus? Goed nieuws dan want er is sinds kort een GoodieBox online te bestellen. Een box vol met uiteenlopende producten van verschillende merken op het gebied van beauty en lifestyle. De GoodieBox wordt maandelijks aangeboden in een gelimiteerde oplage en is aantrekkelijk geprijsd.Wat zit er in de GoodieBox
De inhoud van de GoodieBox is gevarieerd en bevat producten waar vrouwen van houden. Een mix van beauty en lifestyle, zoals cosmetica, accessoires, cadeau- of kortingsbonnen, of bijvoorbeeld een boek. Iedere box wordt met zorg samengesteld en bevat geen samples maar full-size producten.

Hoe werkt het
GoodieBox biedt elke maand een exclusieve box met circa 10 mooie producten voor een aantrekkelijke prijs. Deze producten worden beschikbaar gesteld door uiteenlopende partners, wat zorgt voor een divers aanbod. Op de website is te zien welke producten er in de box zitten en is er meer informatie te vinden over zowel de producten als de merken.

De box is beschikbaar in een gelimiteerde oplage en verandert elke maand van inhoud, om zo te kunnen blijven voldoen aan de wensen van de moderne vrouw. Na een eenvoudig bestelproces wordt de GoodieBox gratis binnen 5 werkdagen bezorgd op het opgegeven adres.

Om een GoodieBox te bestellen hoef je geen abonnement af te sluiten. Je kunt de GoodieBox dus bestellen op het moment dat jij dat wilt. De GoodieBox is ook leuk om als cadeau aan iemand anders te geven. Tijdens het bestelproces heb je bovendien de mogelijkheid om een persoonlijk kaartje toe te voegen en de box te laten bezorgen op een ander adres.

Waar verkrijgbaar
De GoodieBox is exclusief te bestellen bij www.goodiebox.nl

Lees ook:Beautiful musthave website
Lees ook:Leestip: Beauty en Lifestyle Special van 100%NL
Lees ook:Armani voor hem & voor haar
Lees ook:New beauty online: BEAUTY TRENDWATCHER
Lees ook:‘Beautypedia’, nu ook beschikbaar vanaf je mobiele telefoon!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>