We gaan op chic deze zomer

Bazou zomercollectie 2013Het kwik in de thermometer gaat weer stijgen en het duurt hopelijk niet lang meer voordat we wat meer huid kunnen laten zien. Hét moment voor Bazou om haar zomercollectie te lanceren. Check op www.bazou.nl de nieuwe collectie live. De mood voor deze zomer is vrouwelijk, stoer, chic en kunstig. Deze zomer staat dan ook in het teken van volume en uitgesproken kleuren, zo zijn sorbettinten en gekleurde metallics helemaal in de mode. Met accessoires kun je je look snel updaten en deze zomer mag je ze allemaal bij elkaar dragen.

“Volume is een begrip geworden in deze collectie. Opvallend grote kettingen, uitgesproken armbanden en creolen vol met bedels en stenen, maar tegelijkertijd verfijnd en elegant. Ook is er weer veel gebruik gemaakt van diverse soorten leer. Onder andere is gekozen voor metallics in zoete kleurtjes als roze, mintgroen en blauw. Zilver, goud en rosé goud, gecombineerd met prachtige edelstenen, zorgt voor stijlvolle creaties. Mix and Match en zorg deze zomer voor een eigen unieke stijl met de zomercollectie van Bazou!” alsdus Babeth Ouwerkerk en Anouk Langerijs,eigenaresses Bazou.

Bazou is een sieradenmerk van eigen bodem. Alle items zijn met de hand gemaakt en stralen een combinatie van hip, stoer en een tikkeltje eigenwijsheid uit. De sieraden worden gemaakt van zorgvuldig gekozen materialen. De armbanden zijn in combinatie met bijpassende oorbellen of ketting een echt hebbedingetje voor dit zomerseizoen. Nieuwsgierig? Wacht niet tot de zon gaat schijnen en kom in de zomerse sferen met de sieraden van Bazou, neem een kijkje bij dezomercollectie 2013! Behoefte aan meer inspiratie en wil je op de hoogte blijven van leuke acties? Volg Bazou dan ook opFacebook.

Lees ook:Trendy armbanden voor (aanstaande) mama’s
Lees ook:Kom in Ibiza sferen
Lees ook:Maak zelf Shamballa-armbanden
Lees ook:Sieradenset voor moeder en dochter
Lees ook:Loveluha, sieraden voor eigenzinnige vrouwen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>