Maak zelf Shamballa-armbanden

Deze zomer wil je er natuurlijk hip & happening bijlopen.  Shamballa-armbanden zijn  gelukssieraden met een mooie boodschap, zoals liefde en vrijheid. De armbanden zijn populair om weg te geven, maar het is ook mooi om ze te krijgen. De armbanden kun je zelf maken door middel van knopen, rijgen of vlechten. Ze zijn
gemaakt met o.a. katoenkoord, leer, biaisband of elastiek en afgewerkt met bedels en veel soorten kralen. Van eenvoudig tot moeilijk, dit boek biedt voor ieder wat wils! Elke armband is er in diverse varianten en kleuren, zodat voor elke gelegenheid en voor ieder dierbaar persoon gelukssieraden te maken zijn.

Je kunt nu een boekje kopen om deze geweldige fashionitems zelf te freubelen. Hoe koning is dat?

Het boekje verschijnt: 28 mei 2013, auteur: Petra Hoeksema

prijs: 9,95

Lees ook:Trendy armbanden voor (aanstaande) mama’s
Lees ook:Cool: sieraden met opa’s sigarenbandjes
Lees ook:Rituals is populair sintcadeau
Lees ook:ADV: Bij Poobies maak je zelf de leukste kerstkaarten!
Lees ook:Kom in Ibiza sferen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>