Dit zijn dé kleurtrends van 2012

Hier op www.beauty.blog.nl vertellen we je alles over de trends op het gebied van make-up en verzorging. 2012 belooft een kleurrijk jaar te worden. Paarstinten botsen met fuschiaroze tinten en creeëren tezamen een fonkelend effect. Donkere, bijna zwarte kleuren worden gecombineerd met blauwtinten. Blauwtinten zijn echt hot anno 2012.

Deze lente komen zachte babyblauwekleuren helemaal terug. Het is pastel dat de klok slaat: wit – zachtroze – lichtblauw. Maar bruintinten doen het 2012 ook nog altijd goed. Ze zijn alom vertegenwoordigd. Goudachtige natureltinten worden geaccentueerd door diepe, donkere tinten.De vernieuwde Luminelle lijn van Yves Rocher speelt op deze trends in.

 

 

M et maar liefst 66 nieuwe producten kun je je geheel uitleven qua make-up. De producten zien er stijlvol uit en zijn verpakt in minder plastic (18% minder plastic in de hele productlijn.) De kleuren zijn zinneprikkelend en goed combineerbaar onder elkaar. Het palet aan kleuren is rijk en vrolijk. Van klassieke tinten tot de meest trendy modekleuren. Kortom: er is voor elk wat wils binnen de Luminelle lijn. Wij van beauty.blog zijn er in ieder geval erg blij van geworden. Pure plantaardige weldaad is gevat in natuurlijke formules en ook de prijzen zijn vriendelijk gebleven. Of je nu op zoek bent naar een losse poeder, een camouflagecrème, blusher, foundation, eyeliner, oogpotlood, mascara, lipstick, gloss, balsmen, nagellak of compactpoeder…binnen de lijn van Luminelle tref je een breed scala aan beauty-musthaves.

Nog eventjes geduld, want 30 januari wordt deze nieuwe productlijn online én in de winkels gelanceerd

Check voor meer info:

www.yvesrocher.nl + de winkels van Yves Rocher

Lees ook:Word jij Miss Make-Up Days?
Lees ook:Lief vriendje voor je huid: Riche Crème
Lees ook:Hoogstandje op het gebied van anti-aging
Lees ook:Je lijkt wel….door de zon gekust
Lees ook:Win een Yves Rocher Beauty Party!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>