Musthave: S.O.S serum voor huidongemakken

Af en toe maken we kennis met producten die je gewoon MOET hebben!! Neem nu - NB Ceutical – S.O.S. instant rescuevan Natura Bisse, dit serum is je redder in nood, je bodyguard, je BFF kortom je allessie!Allergieën, verbranding, vervuiling, lage temperaturen, hoge temperaturen… alles kan irritatie veroorzaken. Je huid is en blijft een kwetsbaar en gevoelig orgaan. Het nieuwe NB Ceutical S.O.S Instant Rescue serum is je redder in nood.

Het verkoelende serum zorgt voor onmiddellijke verlichting. Vermindert de pijnsensatie, kalmeert en versterkt de beschermende barrière van de huid, zodat deze weerbaarder wordt.

Het serum bevat een mix van kalmerende en huidherstellende ingrediënten zoals Phytocutan® (calendula), ontwikkeld door een toonaangevend team van medisch specialisten. Dit is hét altijd-in-je-handtas-product voor noodsituaties. Het ultieme S.O.S-serum voor huidongemakken.

30 ml E 115,50

INGREDIËNTEN

Phytocutan® (5%) een gepatenteerd extract van calendula met zeer effectieve antiseptische, ontstekingsremmende, beschermende en litteken-verminderende eigenschappen. Ontwikkeld door een medisch team van Clínica Planas, een toonaangevend medisch centrum voor esthetische chirurgie in Barcelona. Arnica Montana (7%) geeft een heerlijk kalmerend gevoel. Voorkomt het ontstaan van bultjes en littekens en vermindert de symptomen als deze toch zijn ontstaan. S.O.S. INSTANT RESCUE bevat Sensorphine (3%), een gepatenteerde neuropeptide die de aanmaak van beta-endorfine (het geluksmolecuul!) stimuleert, zodat het gevoel van spanning, irritatie en pijn afneemt. Organic aloe vera (2%) verfrist, kalmeert en verlicht. Deze uitzonderlijke moisturiser verbetert de weerstand van de gevoelige huid en vermindert irritatie. Propolis extract bevat natuurlijk antibiotica en beschikt over antiseptische, ontstekingsremmende en littekenverminderende eigenschappen. Tripeptide-10 Citrulline and Tripeptide-1 dragen bij aan reparatie van de beschadigde huid en stimuleren de natuurlijke weerstand van de huid zodat deze beter beschermd wordt tegen irritatie.

TOEPASSING

Breng aan op de geïrriteerde huid en masseer zachtjes in totdat de crème is geabsorbeerd. Breng zo vaak aan als nodig en gewenst.

OVER NATURA BISSÉ

Het familiebedrijf Natura Bissé lanceerde in 1979 vijf exclusieve crèmes voor vijf verschillende huidcondities. Deze waren het resultaat van grondig dermatologisch onderzoek en specifieke kennis over de werking van collageen en elastine op de gezondheid van de huid. In de jaren ‘90 kreeg het merk uit Barcelona ook vaste voet aan Amerikaanse bodem, zowel in de prominente warenhuizen als Bergdorf Goodman, Neiman Marcus en Barneys New York, als in de luxe hotels, spa’s en salons. Dankzij de baanbrekende behandelingen en innovatieve producten als de Glyco Peeling, de Diamond-collectie en de Inhibit-lijn heeft Natura Bissé inmiddels wereldwijd veel trouwe fans. In Londen is het o.a. verkrijgbaar in Harrods en in Hong Kong opende het merk een eigen flagship store.

VERKOOPPUNTEN

Verkrijgbaar bij de betere spa’s en parfumeriespeciaalzaken in Nederland, zoals Akasha Spa in het Conservatorium Hotel (Amsterdam), Babassu (Leiden, Wassenaar en Amsterdam), Beauty Market (Rotterdam), City Street Spa (Amsterdam) en Parfumerie Louise (Amsterdam). In België is het merk o.a. verkrijgbaar bij Parfuma (Antwerpen).

Lees ook:Babassu; nieuwe cityspa in Leiden
Lees ook:Stress, zenuwen, verdriet? Neem eerste-hulp-bonbons
Lees ook:Super verzachtend serum
Lees ook:Crème met lavendel en sinaasappel, hét beste voor je baby
Lees ook:Weg met donkere kringen onder je ogen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>