Crème met lavendel en sinaasappel, hét beste voor je baby

Als ouder wil je alleen de zachtste verzorging voor je kind. De huid van een baby is immers nog teer en vraagt om goede bescherming. Calendula-producten van Weleda Baby verzorgen en beschermen en houden de babyhuid gezond met de zachtheid van puur natuurlijke ingrediënten.

Goede bescherming
Het gezichtje van je baby wordt het meest blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Bovendien wordt het regelmatig vochtig (door kwijlen, speen-, duimzuigen). Een goede bescherming is daarom extra belangrijk. Dagelijkse verzorging met 100% natuurlijke Calendula Gezichtscrème houdt de prille huid gezond en in balans en voorkomt schraalheid en irritatie. De crème trekt gemakkelijk in en is zelfs geschikt voor de meest gevoelige babyhuid.

Puur natuurlijk
Puur natuurlijke Calendula Gezichtscrème bevat extract van goudsbloem dat de huid verzacht en verzorgt. Zuivere amandelolie vult het natuurlijke beschermlaagje van de huid aan en houdt haar zacht en soepel. Calendula Gezichtscrème heeft een verfijnde geur van etherische oliën van onder andere lavendel en sinaasappel. Zoveel zachtheid komt alleen uit de natuur!

Adviesverkoopprijs: € 7,25 (50 ml)

* Zonder synthetische geur-, kleur- of conserveringsstoffen • Zonder minerale oliën zoals paraffine • Er worden geen dierproeven gedaan of in opdracht gegeven.

www.weleda.nl

Lees ook:Lees alles over je zwangerschap en de verzorging van je baby
Lees ook:Huidvriendelijke doucheproducten zijn beter
Lees ook:Weleda wint Oscar voor Calendula babyserie
Lees ook:Lovely baby producten
Lees ook:Zwanger en last van ‘n onzuivere huid?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>