Dieettip: no lipstick please!

 

Op internet las ik een berichtje over Raw Natural Beauty. Zij hebben een nogal maffe  video gemaakt, waarin je ziet dat vrouwen lipstick consumeren. Met de video wil men  vrouwen duidelijk te maken hoeveel lippenstift ze gemiddeld in hun leven opsnavelen, en dat is namelijk nogal wat! Een vrouw eet gemiddeld een kleine zeven pond lippenstift, ongeveer 3,5 kilo op.  Eet smakelijk! Vooral de rode schijnen er lekker in te gaan Een lippenstift of lipgloss bevat ongeveer twaalf gram per tube en daarmee eet vrouw ongeveer 933.33333333333 tubes in haar leven, aldus de rekensom van het glossy New York magazine.

Raw Natural Beauty heeft de video gemaakt met het doel vrouwen meer bewust te maken van hun make-up gebruik en de chemicaliën die daarin verwerkt zijn. Of de ingrediënten van lipmake-up schadelijk zijn na inname is niet in de boodschap verwerkt…..

Lees ook:Vrouwen geven een kapitaal aan make-up uit
Lees ook:Mannen houden van rode porno lippen
Lees ook:Schoenen, schoenen, schoenen…voor 20.000€ schoenen !
Lees ook:There’s a new e-glossy in town!
Lees ook:All about beauty #NaturalBeautyWeek

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Dieettip: no lipstick please!

 1. laart456

  woow haha dat wist ik nog niet

    /   Reply  / 
 2. Elicia

  woow haha dat wist ik nog niet
  +1

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>