Welke chocolade at Sylvie Meis?

Een tijdje geleden waren veel mensen in de ban van een quote van Sylvie Meis, want ze had onthuld:  ”Ik neem soms een ijsje, en dan eet ik zelfs het hoorntje op.” Iedereen ging er daarna grapjes over maken. Nu is Sylvie opnieuw in het nieuws, omdat ze een foto op Instagram heeft gedeeld waarop ze met haar goddelijke body op bed ligt en daarbij schrijft dat ze van haar favoriete chocoladerepen gaat smullen, omdat de fotoshoot erop zit. En op haar prachtig wit opgemaakte bed liggen zelfs meerdere repen te wachten om uit te worden gepakt door onze bloedmooie Syl.

Veel mensen op Facebook vragen zich nu af… welke chocolade eet ons beste exportproduct dan? Nou daar komt ie hoor, wij van Beauty Blog hebben het verlossende antwoord voor je: het gaat hier om Duplo chocolade van het merk Ferrero Duplo. En dat is dus heerlijke melkchocolade met koek en hazelnoot vulling.

Die moeten we snel maar eens gaan proberen dan. Sylvie heeft zojuist een fotoshoot op Bali gehad voor een nieuwe collectie van ‘The Sylvie Collection’ van Hunkemöller. Aan de foto’s te zien, staat ons een geweldige zomer te wachten, Sylvie’s swimwear oogt fabulous!

 

 

Lees ook:Inspirerend: de coupes van Sylvie Meis
Lees ook:Ons beste exportproducut: Sylvie van der Vaart
Lees ook:Zelfs in badjas een beauty
Lees ook:Sylvie van der Vaart ook beeldschoon mét pruik
Lees ook:Met ♥ van Sylvie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>