Dood rondom Justin Bieber look-a-like nog groot mysterie

Where are you now that I need ya? 

Mogelijk heeft Toby Sheldon (real name Tobias Strebel) – die we beter kennen als de Justin Bieber look-a-like – dat gedacht op het moment dat hij besloot uit het leven te stappen, want dat blijkt nu te zijn gebeurd. Voordat bekend werd dat zijn lichaam in een motel is gevonden. De laatste tijd was de Justin Bieber fan al meerdere dagen vermist. Volgens TMZ zou hij mogelijk een einde aan zijn leven hebben gemaakt, omdat de verkering met zijn vriendje uit was gegaan. Hij zou dit met niemand hebben willen delen. Het is in ieder geval verschrikkelijk voor de nabestaanden.  Deze Tobias was echt door en door geobserdeerd door zanger Justin Bieber en zou een fortuin (een ton aan euro’s!) aan plastische chrirugie hebben gespendeerd om als twee druppels water op Justin te kunnen lijken. Zo schreef hij twee jaar geleden nog op zijn Instagram: “This has been a long journey, everyday I’m getting closer and closer to my dreams and I can’t wait for that day, the day I will finally be you.”

Waarom hij zelfmoord zou hebben gepleegd is onduidelijk. Zijn vrienden zijn zwaar in shock en hebben de media laten weten nooit te hebben gemerkt dat Toby depressief zou zijn geweest.

Justin Bieber heeft zelf nog niet gereagerd op de overladen Tobias Strebel. Hij is momenteel erg druk met de lancering van zijn nieuwe single.

Op 30 augustus zal Justin Bieber voor het allereerst zijn nieuwe single, What Do You Mean, live aan het publiek presenteren tijdens de MTV Video Music Awards in L.A. Dit maakte de zanger bekend via een Instagram-gesprek met MTV VMA host Miley Cyrus.

What Do You Mean wordt op vrijdag 28 augustus gereleased en Bieber brengt de live primeur tijdens de MTV VMA’s op zondag 30 augustus. In Nederland worden de MTV VMA’s uitgezonden op zondag- op maandagnacht vanaf 02.00u. op MTV.

Lees ook:Check: Justin Bieber fotoshoot Vogue
Lees ook:Volgende week kun je Justin Bieber aanraken…
Lees ook:In bad met Bieber
Lees ook:Justin Bieber gaat nagels lakken…
Lees ook:Bieber heeft weer een nieuwe tattoo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>