In bad met Bieber

Justin Bieber heeft een foto van zichzelf in bad gepost waarop hij zijn kin met een enig schuimbubbelbaardje heeft verfraaid. De foto roept online onder de beliebers veel vragen op , want het is sowieso geen selfie. Wat wil Justin met deze foto bereiken? Wie heeft de foto gemaakt? Was het Selena Gomez die de foto gemaakt heeft of wil hij haar juist jaloers maken? Alleen Justin en de maker van de foto weten het antwoord op al deze superbelangrijke vragen…

 

Vraag ik me alleen af, wat vinden jullie van Justin bieber met een schuimbubbelbaardje?

 

foto: shots/justin bieber

Lees ook:Bieber heeft weer een nieuwe tattoo
Lees ook:Het Justin-Bieber dieet
Lees ook:Check: Justin Bieber fotoshoot Vogue
Lees ook:Volgende week kun je Justin Bieber aanraken…
Lees ook:Justin Bieber verwent zichzelf met nieuwe tattoo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>