Geobsedeerd door Yolanthe

yo

VPRO programmamaker Tim den Besten is geobsedeerd door Yolanthe en heeft daarom samen met filmmaker Thijs Meuwese  De Yolanthe-documentaire gemaakt.

Yolanthe Sneijder – Cabau  is één van Tims grootste fascinaties en tegelijk één van zijn grootste irritaties. De korte film is een zeer persoonlijke zoektocht naar het waarom van Tim’s afkeer en deze is te zien op vpro.nl.

Het begon allemaal jaren terug, toen Tim op zijn fictieve twitteraccount @dushi_kimberly plaagstootjes begon uit te delen naar Yolanthe. En dat bleef op Twitter niet onopgemerkt: @dushi_kimberly werd een fenomeen en het leverde hem flink wat volgers op. Ook later, in zijn werk voor de VPRO, bleef Yolanthe af en toe opborrelen: van de Hoe Yolanthe Ben Jij?-test tot columns over Yolanthe’s nieuwe gezicht. Want Yolanthe-gerelateerd nieuws negeren, dat lukt Tim niet. ‘Het is net een auto-ongeluk waar je naar wilt blijven kijken.’

Tim gaat in zijn documentaire zijn Yolanthe-fascinatie achterna en vraagt zich af hoeveel zin het heeft om zich zo druk te maken, terwijl hij toch niets kan doen aan het divagedrag van de voetbalvrouw.

De Yolanthe-documentaire is te zien op vpro.nl

De docu is best grappig gemaakt. En zo slecht komt Yolanthe er gelukkig niet van af. Volgens haar manager Xenia is Yolanthe misschien zelfs wel een te lief persoon. En Yolanthe kennende is ze sportief genoeg om hierom te kunnen lachen.

Daarbij heeft deze Tim mogelijk stiekem toch een behoorlijke zwak voor Yo. Want je raakt niet zomaar geobsedeerd door een persoon!

 

 

Lees ook:Nederland valt over Yolanthe, yo Yo what happened?
Lees ook:Xess Xava mooiste carnavalsbaby
Lees ook:Winnares van de Make-up Award 2014: Kimberly van Hoorn
Lees ook:Wie is er mooier zwanger Yolanthe of Trijntje?
Lees ook:Welk BN-er koppel zou jij graag geschminkt zien in The Story Of My Life

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>