Winnares van de Make-up Award 2014: Kimberly van Hoorn

Kimberly van Hoorn uit Axel heeft de Make-up Award 2014  gewonnen. De prijs geldt als de hoogste onderscheiding voor visagisten in de Benelux en de winnaar van de Make-up Award vertegenwoordigt Nederland tijdens de International Make-up Championship.

Op basis van ingezonden foto’s met als thema ‘Art of the Century’ zijn onlangs de beste inzendingen genomineerd. Tijdens de showfinale op 30 maart in de Utrechtse Jaarbeurs maakten deze visagisten hun creaties live op het podium. Nederlands’ bekendste visagist Mari van de Ven, choreograaf Marc Forno, fotograaf Stefan Ammerlaan, visagistes Tine van Oorschot en Judith Doodeman jureerden live op de bühne. Kimberly ontving op alle criteria unaniem het hoogste aantal punten van de vakjury. Er werd gelet op techniek, creativiteit, hygiëne en de totaalpresentatie.

Na afloop van de wedstrijd gaven de heren van LA the Voices een spectaculair miniconcert samen met ‘Dinnershow’s leading lady: Erica Yong’. Aansluitend vond de uitreiking van de 15e Make-up Awards plaats. Voordat bekend werd gemaakt dat Kimberly de meeste punten van de vakjury had gekregen, werd de ‘Talent Award’ uitgereikt aan Emmy Klomp van het ROC in Amsterdam. ‘Most influential Make-up Artist of her time’ Ellis Faas werd geëerd om haar internationale carrière als make-up artist en nam de Oeuvre Award in ontvangst.

Lees ook:Make-up Award 2013 nominaties bekend
Lees ook:Wie is Nederlands beste Make-Up Artist? Kijk en oordeel zelf!
Lees ook:Ben jij Holland’s Best Make-up Artist?
Lees ook:Ben jij Holland’s beste Make-Up Artist?
Lees ook:Wie o wie is Holland’s BEST Make-up Artist?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>