Julia Roberts houdt van haar sproeten

Actrice Julia Roberts krijgt soms rare verzoeken. Zo  kreeg eens het verzoek om voor een film haar ‘vieze sproeten’ te laten verwijderen. Ze zag daar niets in, onthult ze aan The Independent.

Een regisseur liet haar weten dat ze haar vlekjes ‘weg moest laten halen’. Julia beschrijft het verzoek als een culturele obsessie met lichamelijke perfectie. De 46-jarige actrice vertelde er niet bij om welke film het ging.

“Hij wilde dat ik twee sproeten zou laten weghalen omdat ze mijn gezicht er vies uit lieten zien. Ik kijk niet zo vaak in de spiegel en eerlijk gezegd vind ik het geen zakelijk verzoek maar een obsessie.”

Ze heeft geen problemen met ouder worden. “Vrouwen van mijn leeftijd zijn prachtig, ze hebben een gloed over zich. Die komt diep van binnen en is een uiting van een begrip van wie ze zijn en wat hun levensdoel is. Dat geeft hen een innerlijk licht.”

Lees ook:‘s Werelds mooiste vrouw: Julia Roberts
Lees ook:Lancôme kiest Julia Roberts als ambassadrice
Lees ook:Prima Tip van Julia Roberts
Lees ook:Celebrity onthulling: Penélope Cruz heeft geen teennagels en is ‘n fantastische kapster
Lees ook:Julia Roberts 42 Jaar en nog steeds Okselhaar….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>