Beyonce toont Blue Ivy

Beyonce en haar dochter Blue Ivy zijn beauty in het kwadraat. Waar andere celebs heel moeilijk doen over foto’s van hun kroost is Beyonce een hele relaxte mama. Ze post regelmatig foto’s van dochtertje Blue Ivy op bijvoorbeld de site van haar man Jay-Z of op social media platforms zoals tumblr. Dit weekend heeft ze ook weer een foto vrijgegeven van haar en Blue Ivy op vakantie. Prachtig!

foto: tumblr beyonce

 

Lees ook:Dochtertje van Gisele Bündchen is beeldschoon
Lees ook:Hippe kip: Beyoncé
Lees ook:Kijk Queen Beatrix eens shinen
Lees ook:Beyonce goes bodybuilding?
Lees ook:Robbie’s oogappeltje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>