Robbie’s oogappeltje

* de eerste babyfoto*

Zanger Robbie Williams is afgelopen dinsdag papa geworden. De zanger is in de wolken met zijn dochtertje Theodora en heeft op zijn eigen site een foto van hen samen gepost. Bij de foto laat hij weten dat het zijn tweede dag als papa is en dat hij ook al luiers heeft verschoond.

Lees ook:Beautyblog presenteert: Beyoncés eerste babyfoto’s
Lees ook:Hippe kip: Beyoncé
Lees ook:Dochtertje van Gisele Bündchen is beeldschoon
Lees ook:Beyonce toont Blue Ivy
Lees ook:Dean noemt zijn zoon London

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>