Lindsay Lohan straks in super luxe afkick kliniek…

Lindsay-Lohan-2Na de gevangenis moet Lindsay Lohan naar een ontwenningskliniek om haar verslavingen te overwinnen. Om zich voor de komst van de celeb klaar te maken spendeerde het centrum bijna een kwart miljoen dollar. De rechtbank verplichtte Lindsay Lohan 90 dagen naar een ontwenningskliniek te gaan als onderdeel van haar straf, volgens sommigen koos ze het centrum in Newport Beach (Californië) uit, maar volgens anderen zou ze eigenlijk inchecken in een nabijgelegen kliniek in Costa Mesa.

Het management van het centrum zou volgens showbizzsite tmz.com bijna 170.000 euro (220.000 dollar) uitgegeven hebben om alles klaar te maken voor de komst LiLo, zodat ze tijdens haar verblijf van luxe kan genieten. De instelling zou nu een nieuwe houten vloer, pasgeverfde muren, een nieuw betegelde privébadkamer, een nieuwe dressing en een luxekeuken met marmeren aanrecht hebben. Lindsay verlaat volgens de laatste geruchten dit weekend de gevangenis om dan meteen naar de ontwenningskliniek te gaan.

narconon-newport-beach-california

Lees ook:Lindsay Lohan poseert met bloed….mooi is anders!
Lees ook:Lindsey Lohan verliest haar looks
Lees ook:Met opgespoten lippen de bak in !
Lees ook:Lindsay Lohan is trots op haar opgespoten lippen
Lees ook:Heeft Lindsay Lohan photorexia?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>