Amy Winehouse straks ook in een parfumfles

Waar associeer je Amy Winehouse mee? Ok ze is fucking rock en roll, maar als ik haar zo zie krijg ik er niet direct een lekker fris ruikend-gevoel bij. Ik vraag je dit, omdat Amy op dit moment druk bezig is met een deal maken met een parfumfabrikant. Aangezien het musicaal niet zo lekker loopt met la Winehouse, heeft ze bedacht dat ze net zoals haar collega’s Britney Spears, Beyoncé en Kylie Minogue een eigen parfum op de markt wil brengen. Veel mensen denken bij Amy aan wilde uitspattingen met drugs en drank. Amy heeft zo lang ze al bekend is een ‘onfris’ imago. Niet stoffig, maar wel een tikkeltje ranzig…..

De fabrikanten die op dit moment met Amy’s vader in gesprek zijn, want niet zij zelf, maar hij voert de onderhandelingen voor zijn dochter, twijfelen ernstig of het een goed idee is om een Amy Parfum te gaan lanceren. Amy heeft inmiddels een eerste aanbod van 500.000 pond gekregen, maar Amy wil méér uit haar geuravontuur slepen. Wordt uiteraard vervolgd! Ik ben sowieso benieuwd welke ingrediënten er in dit parfum zullen komen…..Amy kennende wordt het een melange van: wietblaadjes, coca-plant, pure wodka, gin, whisky en koffiebonen :)

Bron : Daily Star

Lees ook:Star Trek Parfum
Lees ook:Er hangt een luchtje aan Kate Moss…
Lees ook:Our Moment by One Direction
Lees ook:Krachtig parfum van Avril Lavigne bevat donkere chocolade en groene peer!
Lees ook:Win: heerlijke Night Star deo en cream shower van Vogue

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Amy Winehouse straks ook in een parfumfles

  1. LuNa

    Hoewel ik haar muziek cool vind, een parfum zou ik echt niet van haar kopen, en kan me helemaal niets verder bij haar voorstellen..onfris, ranzig wat jij ook vindt!!

      /   Reply  / 
  2. Amanda

    Ik ben wel nieuwsgierig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>