Our Moment by One Direction

One Direction komt binnenkort met een eigen vrouwenparfum op de markt. Het luchtje van De Brits-Ierse boyband heet Our Moment en zal vanaf 5 september in Groot-Brittannië verkrijgbaar zijn. Ze brengen het luchtje op de markt samen met Olivann Beauty.  Bandlid Harry Styles twitterde donderdag: “Ons nieuwe parfum heet (tromgeroffel)…Our Moment! Het ruikt als een zomerse dag.” Niall Horan schreef: “Ik kan nog steeds niet geloven dat we ons eigen geurtje lanceren! We hebben hard gewerkt om het luchtje precies goed te krijgen.”

Niall onthulde dat hij het parfum eerst op zijn familie heeft uitgeprobeerd om er zeker van te zijn dat de fans het ook lekker zullen vinden. Hij zei in een verklaring: “Ik heb het getest op mijn familieleden en ze zijn er dol op. We kunnen niet wachten om het aan al onze fans te laten zien.”

 

Lees ook:Niall Horan komt naar RTL Boulevard
Lees ook:Beyoncé viel 27 kilo af
Lees ook:Monster gaat het parfum van Lady Gaga heten
Lees ook:Er zit een sexy luchtje aan Rihanna…
Lees ook:Queen Latifah’s koninklijke odeur…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>