Hoe een WAG een voetbalcarriere bepaalt

Wat hebben we zondagochtend tijdens het traditionele ontbijt op bed smakelijk gelachen om de column van Paul Onkenhout in de Volkskrant, waarin hij een boekje opendoet over het 'nieuwe' fenomeen de 'Wag'; wife and girlfriends van voetballers. Hoe deze op roem, rijkdom en exclusieve goodies belustte schare vrouwen de carriere van een voetballer in de tang hebben. 'Rafael van der Vaart mag dan wel liever vertrekken bij Hamburg SV, het is Sylvie die er werkelijk vaart achter zet, want in Valencia valt voor haar tenminste weer wat te shoppen….

 

 

….'Onder aanvoering van Victoria Bekcham, de moeder aller WAG's, werd tijdens het WK de Duitse stad Baden-Baden volledig leeg geshopt. Terwijl hun mannen en vrienden trainden, smeten de dames in Baden-Baden voor naar schatting anderhalf miljoen euro over de balk. Inclusief schoonheidsbehandelingen en bezoekjes aan nachtclub Maxi's.

Makkelijk zijn ze niet, voetbalvrouwen. Toen na de wedstrijd van Engeland tegen Zweden in Keulen hun prive-vliegtuig vertraging had en er op het vliegveld een uurtje gewacht moest worden, zei mevrouw Beckham dat honden een betere behandeling krijgen – zulke vrouwen.

Als de dames in Baden-Baden met z'n allen eens lekker gingen shoppen, werden ze door hordes zwetende fotografen, cameramensen en journalisten achterna gezeten. Het kostte ze weinig moeite om de stad leeg te kopen; Baden-Baden is een provinciestad, met slechts 55 duizend inwoners. Waarschijnlijk waren ze blij dat Engeland werd uitgeschakeld, want de internationale modehuizen zijn er niet gevestigd. Daar moet niet te lichtzinnig over worden gedacht.

In The Guardian zei de coach van Sunderland, Roy keane, deze week dat zijn club geen goede spelers kan contracteren. De WAG's weigeren naar deze uithoek in het noord-oosten van Engeland te verhuizen en doen er, aldus een woedende Keane, alles aan om hun mannen zover te krijgen dat ze voor een club in Londen kiezen, want DAAR gebeurt het!

In Duitsland bestaat het vermoeden dat de Nederlandse WAG Sylvie Meis het daar wel gezien heeft. Covergirl van postorderbedrijf Otto, model, glamourgirl, mooiste spelersvrouw van de Bundesliga, dan blijft er niet veel meer over. Buit binnen.

Toen Valencia de eerste pogingen deed om Van der Vaart van Hamburger SV over te nemen, legde zij geduldig uit dat de tranfser toch echt door moest gaan. De opa van Rafael is namelijk al 80 en zou zijn kleinzoon zo graag nog eens in het shirt van Valencia zien voetballen. Om haar eigen ambities zei ze niets. Dat deden de Spaanse kranten. Zij voorspelden dat Sylvie na Duitsland ook Spanje zal veroveren. ….om een lang verhaal kort te maken…..Hamburg zou alweer te klein zijn voor Sylvie, en geen opa op de tribune.

Maar hoe moet je het aanpakken? De kranten speculeerden op een blessure van Van der Vaart en verrek zeg. nog geen twee dagen later had hij er een! Een verrekte rugspier, opgelopen tijdens het optillen van zijn zoontje!

Wordt vast en zeker nog vervolgd…..:-)

Onderaan dit artikel vind je zelfs een heuse Wag-o-meter! Eigenlijk zijn die Wag's het perfecte equivalent van de Amerikaanse Park Avenue Princesses (waaronder P. Hilton en consorten).

Update: Showniews bracht 20 augustus het bericht naarbuiten dat Meis naar Nederland is teruggekeerd met haar zoontje omdat het gezin door boze fans werd belaagd; vanwege het bericht van Raf Hamburg SV wilde gaan verlaten…..

 

Lees ook:Sylvie schittert op feestje Raf
Lees ook:Sylvie Monroe, so beautiful!
Lees ook:Check Sylvie’s nieuwe look
Lees ook:Sylvie van der Vaart nu ook in de Britse Top 10 mooiste voetbalvrouwen!
Lees ook:Zelfs in badjas een beauty

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>