Doutzen Kroes siert Amerikaanse Vogue

Jaja, onze eigen Doutzen Kroes staat deze maand op de cover van de Amerikaanse Vogue, kopt mijn collega van fashion-blog en het ziet er fraai uit, maar….

 

 

….wat mij dan weer meteen opvalt, is dat deze meisjes zo ontzettend veel op elkaar lijken. Het lijken wel zussen! Zijn ze allemaal op dezelfde manier gephotoshopt (ongetwijfeld) of is er nu een bepaalde genencombinatie in trekt bij de dames en heren die aan de touwen van de machtige fashionindustrie trekken. Ongetwijfeld!

Pikant is het dat verderop in het blad nog een fijne plaat staat van de eerste generatie topmodellen begin jaren negentig. Je weet wel, Cindy, Naomi…en de rest ben ik even kwijt, maar dat doet er verder ook niet toe. Het meest spraakmakende is dat die meiden toen helemaal niet zo op elkaar leken. Ze hadden veel meer een eigen gezicht, eigen uitdrukkingen, eigen lichaamsvormen (nog redelijk normaal gewelfd, ja ik weet Yfke Sturms onlangs in Het Parool riep, dat de modellen niet zo dun hoeven te zijn als nu 'maar dat ze ook niet meer zo dik als in de jaren negentig hoeven te zijn' …..Hallo Yfke, gaat het wel goed met je, volgens mij moet jij ook eens je gebrainwashte bril afzetten! …..en nu ga ik weer verder: ze hadden ook nog eigen haarstylen en makeup…….

What happened? Waarom moeten al deze meiden er hetzelfde uitzien? Als sirenen van een onzichtbaar echtpaar uit de Hof van Eden dat alleen maar beeldschone maar niet na-reproduceerbare borelingen heeft weten te maken?

Bizar, bijzonder…..

Lees ook:Victoria Beckham laat Spice Girls barsten
Lees ook:Nieuw magazine voor jonge chicks
Lees ook:Calvin Klein’s ckIN2u moet jongere weer aan parfum brengen
Lees ook:Doutzen Kroes is mooier dan Sylvie van der Vaart.
Lees ook:Rode Kruis pimpt imago op met sexy Yfke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>