Perfect gestifte lippen all day long

lip.jpg“Ik zie dit als mijn vloeibare lippenstift. Het bevat alle kleur, blijft de hele dag en voelt nog steeds geweldig op mijn lippen!”.

-Lori Taylor Davis, Smashbox Global Pro Lead Artist

 “Op drukke fotoshoot dagen is het zo vervelend wanneer de lipkleur afgeeft en er vlekkerig uitziet. Nu kan ik een hele dag shoots doorstaan zonder te moeten stoppen voor touch-ups.”

-Davis Factor, Uitvinder van Smashbox en Celebrity Fotograaf

DENK: Een maximum hooggelakte kleur en een groot comfort voor de lippen – de hele dag door!

WAT HET IS: Hier is eentje voor in de make-up geschiedenisboeken: Wist je dat de cosmeticalegende Max Factor – die toevallig ook de overgrootvader is van Smashbox oprichter Davis Factor – eigenlijk de lipgloss uitvond in 1930? Decennia later introduceert Smashbox een nieuwe formule die monden doet knallen met een maximum aan glans.

Werkend in het tijdperk van de super HD, heeft Davis behoefte aan meer dan glans: hij heeft ook nood aan de maximale houdbaarheid van een opvallende kleur zodat zijn shoots niet verstoord worden door het gebruikelijke heraanbrengen en herhalen. Het probleem is dat zijn modellen altijd klagen dat lippenstiften een te uitdrogend effect hebben, niet comfortabel zijn en natuurlijk dat lipglossen vaak binnen enkele minuten verdwijnen – vooral met de windmachines op de set waardoor hun haar op hun plakkerige lippen waait.

Wel, zeg hallo tegen de nieuwe generatie van lipkleuren, de BE LEGENDARY LONG WEAR LIP LACQUER. Het is een nieuwe, grensverleggende formule – één die een maximum hoog-gelakte kleur combineert met een groot comfort voor de lippen en dit de hele dag door.

Zo, wat zit er achter deze nieuwste formule? Een gepatenteerd trio van 1) levendige kleurende pigmenten, 2) parels met een glanzende afwerking en 3) verzorgende vitamine E.

David stond erop om tot het uiterste te gaan met verzadigde, langdurig houdbare kleuren door letterlijk het aantal kleurpigmenten die we erin konden verwerken te maximaliseren.  (Op deze manier zouden hi-res foto’s knallen met echte kleur.) Door het dan te mengen met parels met glanzende afwerking en verzorgende vitamine E, krijg je een zijdezachte, lakachtige afwerking die op zijn plaats blijft zonder kleverig te voelen of uit te drogen.

Een zachte, aangename laag zal jouw lippen bedekken met maximale kleur, van ‘s ochtends vroeg tot in de late uurtjes. Geen trieste, vlekkerige vervaging. Geen verdwijntruc rond het middaguur. Geen vervelend droog gevoel. Vanaf nu is ook je lippenellende geschiedenis.

Tinten: Rosewater, Coral, Orange Crush, Firecracker, Fuchsia, Off-Duty, Currant, Beet It, Pink Social, Bordeaux, Pout, Legendary, Flamingo, After Dark, Calypso, Keepsake, Ultra Violet, Lilac, Knockout, Flushed

Prijs: 24,00 euro, bij Douglas, vanaf 15 aug.

Lees ook:Helderrode lippen en super smoky eyes
Lees ook:3-in-1 Face Brush
Lees ook:“Peace out, poriën! Tot ziens, glans!”
Lees ook:Shape matters!
Lees ook:Instant glamorous rode lippen met de ‘Power of Red’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>