Face Wash: verwent je gezicht zacht

Een face wash is ideaal om je huid goed te reinigen. Zoals je waarschijnlijk wel weet is reinigen het aller aller allerbelangrijkst wat betreft de verzorging van je huid.

De face wash van Dermolin is sulfaatvrij en ook parfumvrij. Hij reinigt je gezicht mild en verwent het tegelijkertijd. Ook de droge huid is zeer gebaat bij deze face wash. Na gebruik voelt je huid clean, maar niet trekkerig aan. Een openbaring.

Hoe te gebruiken?

Zowel ‘s ochtends als ‘s avonds maak je je gezicht nat en breng je een beetje face wash op je handpalm aan. Met water schuim je het op. Daarna masseer je je gezicht hier zachtjes mee. Naspoelen met lauwwarm water en droogdeppen. Na gebruik een dag- of nachtcreme aanbrengen.

De producten van Dermolin staan er om bekend alleen maar huidvriendelijke bestanddelen te bevatten. Naast de face wash is er ook een Dermolin dagcreme, nachtcreme, shampoo, anti-roos shampoo, cremespoeling, handcreme, bad & douchegel, bodycreme, bodymilk, herstellende creme, anti-transparant deodorantspray, deodorant creme, deodorant roller en washgel & wastablet. Kortom je kunt jezelf van top tot teen verzorgen met deze fijne huidvriendelijke producten.

De prijzen zijn by the way ook vriendelijk. Vanaf 3,50 oplopend tot 11,95

 

www.dermolin.nl

 

 

Lees ook:Goed schoon houden!
Lees ook:Rijke doucheolie laat je huid shinen
Lees ook:Huidexpert NIVEA introduceert nieuwe generatie anti-roos shampoo
Lees ook:Nieuw: anti-roos shampoo met Tea Tree, Lavendel en Argan olie
Lees ook:Van Gils richt zich nu ook op de verzorging van de mannenhuid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>