Van Gils richt zich nu ook op de verzorging van de mannenhuid

Mannenverzorging wordt met de dag hotter. Steeds meer beautyfabrikanten brengen tegenwoordig ook crèmes en toebehoren voor de man op de markt. Zo ook  onze beauty klassieker Van Gils. De parfumlijn van Van Gils PUUR, bestaat naast een Eau de Toilette ook uit verschillende verzorgingsproducten, zoals een Face Wash en Skin Moisturiser. Deze verzorgingsproducten dragen het Van Gils kwaliteitszegel VG+. Deze zegel staat voor hoogwaardige producten met toegevoegde ingrediënten voor extra verzorging. De Skin Moisturiser:
bevat een mix aan ingrediënten die de huid revitaliseren, beschermen en ontgiften en gelijktijdig de collageen productie stimuleren. Deze formulering wordt snel door de huid opgenomen waardoor deze niet vet aanvoelt of een glimmende laag achterlaat.

De Face Wash:
bevat een mix aan ingrediënten die de huid reinigen en ontgiften waarbij de natuurlijke pH waarde op peil blijft. Deze formulering bevat panthenol (verzachtend), allantoïne (beschermend) en druivenpit extracten (anti oxidant) en is geoptimaliseerd voor effectief en gemakkelijk gebruik.

Strictly for Men

Bijna iedereen kent Van Gils vanwege de bekende en succesvolle parfumlijn Strictly for Men. Binnen deze parfumlijn is ook een Age Protect Moisturiser beschikbaar.

De Age Protect Moisturiser hydraterende crème bevat een mix aan ingrediënten die de huid beschermen, voeden en die de collageen productie stimuleren. Deze formulering wordt snel door de huid opgenomen waardoor deze niet vet aanvoelt of een glimmende laag achterlaat.

Lees ook:Verleidelijk voor hem Van Gils Limited Edition
Lees ook:Gun hem ‘Between Sheets’ en geniet er zelf ook van!
Lees ook:Voor elke papa een parfum !
Lees ook:Winston’s choice…
Lees ook:Op reis kies je ook voor Van Gils

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>