♥ Valentijn voorpret ♥

♥ Time flies. Voor je het weet zitten we in februari en voor je het beseft is het 14 februari en die dag staat alles in het teken van de liefde. Natuurlijk wil je er die dag extra mooi uit zien, extra lekker fris ruiken en supersmooth aanvoelen. Dat kan met de producten van Boots. Kom nu alvast in de stemming met onderstaande suggesties….♥

Probeer je deze romantische kleuren. No7 Precision Lips Pencil in ‘Fire’ is perfect door het definiëren van je lippen en blijft de hele dag zitten. Met de No7 Stay Perfect Lipstick, natuurlijk in ‘Love Red’, zet je je lippen in vuur en vlam.

Voor een niet te missen, verleidelijke glans kies je voor No7 Sheer Temptation Lipstick in ‘Entice’, ‘Excite’ of ‘Lovely’.

Voor het ultieme glossy effect is er No7 High Shine Lip Gloss en voor Valentijn kies je dan vanzelfsprekend voor ‘Coral Kiss’ of ‘Raspberry Kiss.’ Om je geliefde te lokken met een betoverende glimlach gebruik je No7 Moisture Drench Lipstick in toepasselijk ‘Romantic’.

Voor een verleidelijke oogopslag… …kies je voor een van de fraaie kleurcombinaties van de No7 Stay Perfect Eye Shadow Trios of Quads of probeer je een van de nieuwe tinten van de No7 Smoothing Eye Shadow voor een prachtige kleur en glans. En met de No7 Fanomenal Lash Mascara voeg je nog wat extra verleiding toe.

Om er helemaal verliefd uit te zien… …breng je No7 Blush Tint Cream Blush ‘Pink Blush’ aan op de appeltjes van je wangen.

Voor sexy nagels… …kies je vanzelfsprekend voor No7 Stay Perfect Nails in ‘Devils Delight’.

Voor een heel speciaal Valentijngevoel… …zijn er de heerlijke Champneys producten. Waan je in exotische oorden met de nieuwe Distant Shores lijn: een tropische cocktail van grapefruit, citroen, sinaasappelschil olie, mango en passievruchtenextract.

Verwen je geliefde met verleidelijke Body Scrub, Body Butter en Body Oil. De Body Scrub verwijdert zachtjes dode huidcellen en laat de huid zacht glanzend en goed gevoed achter. De Body Butter zorgt voor een heerlijk zachte huid en de hemelse Body Oil tenslotte, brengt je terug naar dat romantische, tropische strand, waar je weer helemaal verliefd wordt!

Voor meer informatie over Boots, ga naar www.nl.boots.com.

Lees ook:Dé mooiste nude tinten lipstick…
Lees ook:500 bosbessen in een bodybutter
Lees ook:Laad je op met de Champneys Energising Lime
Lees ook:Waan jezelf in een exotisch paradijs
Lees ook:Morning baby…looking good!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>