Dr. Deen, Dr. Tinus & wij zeggen: Dr. van der Hoog

Dokter Deen, Dokter Tinus en ik weet niet wie allemaal nog meer, maar we leven duidelijk in een tijdperk dat de Dr’s hip en happening zijn. Nou ik heb maar 1 advies voor je, Dr. van der Hoog!! Hahahaha, de maskers van dit merk zijn al jaren fantastisch en heilzaam voor je huid.

Neem bijvoorbeeld eens het Dode Zee Modder Masker, dat reinigt en ontspant. De modder uit de Dode Zee zuivert de huid, stimuleert de doorbloeding en heeft een ontslakkende werking waardoor het afvalstoffen onttrekt aan de huid. De toegevoegde vitamine E werkt vochtregulerend en beschermend. Exclusief voor het Dode Zee Modder Masker is een unieke geurcompositie ontwikkeld met 100% pure etherische oliën. Deze lichte en vluchtige oliën komen uit bloemen, vruchten, zaden en bladeren. Speciaal geselecteerd op ontspannende en kalmerende eigenschappen zorgen twaalf etherische oliën voor een weldadige beleving van dit masker. Sachet 10 ml € 2,10.

Dr. van der Hoog Dr. van der Hoog, marktleider in maskers, is al ruim 75 jaar een begrip in de huidverzorging. Alle producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en samengesteld volgens de laatste cosmetische en dermatologische ontwikkelingen. Met een uitgebreid assortiment producten voor elk huidtype en elk verwenmoment. Ga voor meer informatie naar www.drvanderhoog.nl.

Lees ook:Healthy skin for the summer
Lees ook:Geef een stralende huid cadeau
Lees ook:Na-de-zon gezichtsmasker
Lees ook:Pel je mooi
Lees ook:Dr. van der Hoog introduceert het 3-Minutenmasker!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>