Gezonde en shiney lippen

Verzorgde en stralende lippen wil iedereen. Labello introduceert de nieuwe Labello Repair & Beauty, een 2-in-1 stick die intensieve verzorging combineert met gezonde en glanzende lippen. De Labello Repair & Beauty is uniek door de combinatie van twee lagen. De binnenste witte laag bevat hydraterende ingrediënten, zoals Dexpanthenol, Hydra IQ, Menthol en Vitamine E, die de lippen herstellen en ze tegen uitdroging beschermen. De licht roze buitenlaag accentueert de natuurlijke kleur van de lippen en geeft deze een gezonde glans. De geur bestaat uit een combinatie van roos, jasmijn en een vleugje citrus en vanille. De Labello Repair & Beauty is vanaf eind juli verkrijgbaar.

Hydratatie essentieel voor stralende lippen

Iedereen heeft wel eens droge en beschadigde lippen. Alleen door deze langdurig te hydrateren is het mogelijk ze te herstellen en de lippen weer zacht en soepel te krijgen. De unieke tweekleurige Labello Repair & Beauty zorgt niet alleen voor intensieve hydratatie, zodat de lippen sneller herstellen, maar ook voor een mooie, gezonde en stralende look.

Verzorgende en beschermende ingrediënten

Door de combinatie van ingrediënten die zowel verzorgen als beschermen, heeft de nieuwe Labello Repair & Beauty een herstellende werking. Zo heractiveert het ingrediënt Dexpanthenol de celregeneratie doordat het doordringt in de huid waar het wordt omgezet in Vitamine B5. Dit bevordert de energietoevoer naar de cellen, zodat het de vorming van nieuwe huidcellen versnelt. Menthol zorgt voor een fijn verkoelend en licht tintelend effect. Ook is het ingrediënt Hydra IQ toegevoegd. Dit ingrediënt stimuleert de waterkanaaltjes zodat het vocht beter van cel naar cel kan worden getransporteerd. Vitamine E helpt tot slot de vochtbalans in de huid van de lippen op peil te houden. Hierdoor ontstaat er een intensieve hydratatie waardoor de lippen zacht aanvoelen. 

De roze kleur van de stick geeft de lippen een natuurlijke kleur en glans. Hierdoor zien de lippen er niet alleen verzorgd, maar ook gezond en stralend uit. De stick is geschikt voor iedereen en kan dagelijks op elk gewenst moment gebruikt worden. Zo heeft iedereen beautiful lips! De

Labello Repair & Beauty is vanaf eind juli 2012 verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van € 2,99.

Lees ook:Superfruit op je lippen!
Lees ook:Een superfruit shake voor je lippen!
Lees ook:Win: Labello Vitamin Shake
Lees ook:Labello & de natuur, lief voor je lippen
Lees ook:Lentekriebels met Labello

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>