Lentekriebels met Labello

De winterdagen zijn nog niet helemaal voorbij, maar de eerste zonnestralen breken alweer door. Deze maanden zo vlak voor de lente vragen nog steeds om een goede lipverzorging en doen ons tegelijkertijd verlangen naar een kleurige stick voor de lippen, passend bij het aanbreken van de lente. Met de nieuwe verfrissende Labello Fruity Shine Guave komt iedereen tijdens deze laatste winterdagen alvast helemaal in een spring mood.
Lentekriebels met Labello
We kennen allemaal het gevoel van lentekriebels; de lucht wordt warmer, de zon laat zich vaker zien, en de koude winter ligt achter ons. Door de frisse voorjaarslucht voelt iedereen zich al snel vrolijker, en energieker. Dit jaar luidt Labello voor iedereen al vroeg de lente in op een vrolijke en fruitige manier met de nieuwe Labello Fruity Shine Guave. Deze echte feel-good stick voor je lippen heeft de ideale combinatie van een lekkere exotische smaak met langdurige hydratatie en geeft je lippen een vleugje roze voor sensueel zachte lippen. Door de subtiel glanzende pigmenten stralen je lippen de hele dag door en creëer je in een handomdraai dat heerlijke lentegevoel waarmee je binnen no time uit je winterdip komt.
 
Unieke lipstick variant
Labello is al ruim 100 jaar dé lipverzorgingsexpert en zorgt telkens weer voor innovaties in de markt. Het vernieuwende karakter van deze Labello variant met een zoete fruitsmaak past dan ook volledig binnen deze filosofie van Labello. In andere landen zijn Labello’s met fruitsmaak al langer verkrijgbaar en vanaf nu ook in Nederland. De combinatie van lipverzorging, kleur, smaak en glans maakt de de Labello Fruity Shine Guave de ultieme lipverzorging voor de lente en zomer.
 
De Labello Fruity Shine Guave is vanaf voorjaar 2011 in Nederland verkrijgbaar bij de drogist tegen een consumentenadviesprijs van

€ 2,39.

Lees ook:Look @ this: Labello in een nieuw design jasje…
Lees ook:Labello & de natuur, lief voor je lippen
Lees ook:Win: Labello Vitamin Shake
Lees ook:Een superfruit shake voor je lippen!
Lees ook:Superfruit op je lippen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>