Koninklijke sokjes

Wil je van top tot teen in het orange shinen op Kingsday? Dan zijn deze oranje sokken met kroon een must voor jou

Speciaal voor Koningsdag heeft Etiquette Clothiers een oranje sok met kroon gemaakt voor dames en heren. Het New Yorkse Etiquette Clothiers biedt luxury basics en opende onlangs de eerste Europese brandstore in Amsterdam op Willemsparkweg 166. Hier zijn de sokken verkrijgbaar voor 18,- euro.


The World’s Most Proper Basics
De collectie van klassieke basics bestaat uit sokken, ondergoed, zwembroeken en shirts, deze worden in Italië gemaakt. Op elk detail wordt gelet waardoor simpele basics signature pieces worden. Sinds de lancering in 2012, is Etiquette Clothiers uitgegroeid tot een wereldwijd lifestyle basics merk met collecties voor heren, dames, kinderen en babys. Invloedrijke retailers wereldwijd, waaronder Barneys New York, Bloomingdales, Colette, Le Bon Marche, Liberty London & Selfridges hebben Etiquette Clothiers al in hun assortiment opgenomen.

 

Lees ook:Verkiezing tot Mooiste Spelersvrouw van het WK
Lees ook:Mede dankzij mooie Maxima super opbrengst van € 100.000,-
Lees ook:Beeldige prinsesjes op postzegels
Lees ook:Cristiano Ronaldo in zijn ondergoed op 60 covers
Lees ook:Pippa Middleton’s favoriete tas naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>