Eet je mooi & fit met ‘Walgrabla’

Eten is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse beslommeringen. Oh wat pak je makkelijk naar iets zoets als je je even flauw voelt, maar man wat is dat zonde. Een chocoladesnack doet weinig goeds voor je, tenzij het pure chocolade is. Daarom heb ik deze beautysnack voor je bedacht. Het heet Walgrabla en is de afkorting van Walnoten, granaatappel en blauwe bessen. Hij bestaat dan ook uit de pitjes van 1 granaatappel, een handjevol blauwe bessen en een handjevol walnoten.

Je maakt de granaatappel schoon en mengt hierbij de bessen en de walnoten. Met een lepel eet je de fruitsalade langzaam op. Elke hap is een feestje. Het smaakt niet alleen lekker zoet en door de walnoten heeft het ook nog een lekkere bite, maar het is ook nog eens supergoed voor je.

Granaatappels staan er om bekend dat ze boordevol antioxidanten zitten en dat ze je huid helpen jong te houden.

Blauwe bessen bevorderen de aanmaak van Collageen. Ook weer een boost voor je huid dus!!

Tot slot bevatten walnoten:

 • Omega 3 vetten
 • Magnesium
 • Vitamine E
 • Polyfenolen
 • Eiwitten
 • Vezels
 • Potassium
 • Plantensterolen
 • Vitamine B6
 • Arginine
 • Melatonine
 • Koper
 • Zink

Je snapt dus wel dat je wanneer je mijn recept maakt je jezelf letterlijk fit en mooi eet. En het is nog genieten ook. Ik raad je aan om de granaatappels bij een Turkse winkel te kopen. Dit scheelt enorm in de prijs en ze smaken ook lekkerder dan die van onze eigen supermarkten. In Turkije worden granaatappels grootschalig verbouwd. Weet je trouwens dat het ook veel beter is om de granaatappel zelf schoon te maken ipv kant en klaar in een bakje te kopen? In het bakje zit toch iets wat de pitjes langer houdbaar moet houden en dat is niet natural. Met granaatappel kun je trouwens heel veel maken. Het smaakt ook heerlijk in salades of in bijvoorbeeld kouskous. Be creative! Als jullie zelf nog leuke recepten met granaatappel kennen, zou ik ze graag hier ontvangen. Thanks in advance.

#recept van Monika van der Marel, beautyredacteur beauty.blog

Lees ook:Gezonde muffins met blauwe bessen en noten
Lees ook:POM Wonderful introduceert fruitige granaatappel en cranberry blend
Lees ook:Aardbeien beschermen je tegen welvaartsziekten
Lees ook:De duitsers vinden de Granaatappelserie van ‘sehr gut’
Lees ook:Bodybutter van aardbeienpitjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>